reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Kruczyca udanego wyjazdu, pięknej pogody i dużo relaksu życzę :-) skoro okres się zbliża to korzystajcie ile wlezie ha ha.

Mąż dziś do mnie mówi tak " slonko a wiesz czym się różni żal od grzechu?" A ja że nie. O on do mnie " grzech to włożyć, a żal wyjąć " no i pogrzeszylismy w rozbawionym nastroju. Jak za dawnych czasów.

Mąż ma obsesję i każdego z kolegów pyta ile się starali o dziecko. No więc tak najkrócej to 12 miesięcy a najdłużej 19. I nikt mi nie powie ze sterydy nie mają noc wspólnego z płodnością faceta. Kurde młodzi faceci a tu takie problemy... ciekawe ile jeszcze nam to zajmie.
i na co mu byly te sterydy :no:

reklama
Lux on teraz sam wie że głupi był. Odżałować tego nie może ale już za późno. Mam nadzieję że jego organizm wróci do normy i że nie popsuł czegoś "na stałe". W poniedziałek zrobimy my kontrolne badania hormonów. Zobaczymy czy jest lepiej. We wtorek lekarz. Nawet mu nie mówię że mu usg jąder zrobi bo by chyba nie pojechał. Ale będzie miał we wtorek zdziwko ha ha ha:-)

Anula i wszystko jasne:-) to będę brala jak wiesiołka do owu tylko. Dzięki

Lux on teraz sam wie że głupi był. Odżałować tego nie może ale już za późno. Mam nadzieję że jego organizm wróci do normy i że nie popsuł czegoś "na stałe". W poniedziałek zrobimy my kontrolne badania hormonów. Zobaczymy czy jest lepiej. We wtorek lekarz. Nawet mu nie mówię że mu usg jąder zrobi bo by chyba nie pojechał. Ale będzie miał we wtorek zdziwko ha ha ha:-)

Anula i wszystko jasne:-) to będę brala jak wiesiołka do owu tylko. Dzięki
teraz mamy taka medycyne, ze wszystko da sie uratowac, nie mowie, ze od razu, ale zobaczysz, ze jak porobicie wszystkie badania to lekarze w koncu Wam pomoga :-) :)

Kruczyca- udanej podróży po ślubnej tak :-) może wrócicie w trójkę :-)
Tynka- twój musi teraz bardziej dbać o swój organizm z myślą o potomku, tylko żeby Ci nie uciekł w trakcie usg :)
Ja dziś nic nie gotuje obiad kupiony, po pracy maż mnie odbiera i jedziemy do kina , dzieciaki u dziadków , co prawda już po ow wiec teraz tak rekreacyjnie będzie się działo hehe
Lux- twój obiadek to smakowicie brzmi

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kruczyca- udanej podróży po ślubnej tak :-) może wrócicie w trójkę :-)
Tynka- twój musi teraz bardziej dbać o swój organizm z myślą o potomku, tylko żeby Ci nie uciekł w trakcie usg :)
Ja dziś nic nie gotuje obiad kupiony, po pracy maż mnie odbiera i jedziemy do kina , dzieciaki u dziadków , co prawda już po ow wiec teraz tak rekreacyjnie będzie się działo hehe
Lux- twój obiadek to smakowicie brzmi

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ktory? hi hi dzisiejszy czy jutrzejszy? udalo mi sie zjesc kilka kluseczek, ale mdlosci zaraz i tak wroca pewnie :-) :)

Hej dziewczynki :)

Xbumx widziałam ta wasza grę na FB :D

Jugoslawa mój endo nie wie o tym no bo ja byłam ww marcu u niego w pon zadzwonić do niego :)

Dobra ja już wszystko mam gotowe zaraz mojego brudaska umyje ubiore i możemy czekać na gości[emoji14]od nas prezent już dostała i zachwycona[emoji14]ale od mojej mamy dostanie najlepszy prezent o którym mnie prosiła także no :D miłego dnia
Ps ale imprezę nie mogłaby się obyć bez mojego ale bo cyce mnie już nic a nic nie bolą zero nuul nawet sutki nie bolą i już nie są takie nabrzmiałe także wiecie o czym myślę ... Wiem że nic nie zrobię ale to silniejsze ode mnie
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczynki :)

Xbumx widziałam ta wasza grę na FB :D

Jugoslawa mój endo nie wie o tym no bo ja byłam ww marcu u niego w pon zadzwonić do niego :)

Dobra ja już wszystko mam gotowe zaraz mojego brudaska umyje ubiore i możemy czekać na gości[emoji14]od nas prezent już dostała i zachwycona[emoji14]ale od mojej mamy dostanie najlepszy prezent o którym mnie prosiła także no :D miłego dnia
Ps ale imprezę nie mogłaby się obyć bez mojego ale bo cyce mnie już nic a nic nie bolą zero nuul nawet sutki nie bolą i już nie są takie nabrzmiałe także wiecie o czym myślę ... Wiem że nic nie zrobię ale to silniejsze ode mnie
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
tez mnie nachodza takie mysli, wiem co czujesz

Do góry