reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Lux i bardzo dobrze:-) ja jak urodze pierwsze to po pół roku znowu się zaczniemy starac. No chyba że od razu ustrzelimy bliźniaki to z 4 lata odczekam. Chciałabym mieć trójkę dzieci. Ale z tymi moimi planami to coś nie pyka ha ha. Będzie co ma być.

I jeszcze wam powiem co mnie dziś spotkało. Jak byłam u rodziców to skończyłam do znajomej kosmetyczki a ona do mnie czy to ja byłam w ciąży czy siostra więc mówię że ona. I się pyta a ty masz już jedno dziecko prawda, a ja ze nie mam. A ona uuuu to obie będziemy takimi starymi matkami. Bo my obie po ślubie i bez dzieci. No wiecie co:-( zabolało mnie bardzo:-( zawsze chciałam być młodą mamą i już za późno. Przepadło:-( ja sama o sobie myślę jakbym była stara. Czuję że mi życie przez palce ucieka:-( dziewczyny w moim wieku mają już kilkuletnie dzieci a ja nawet nadziei nie mam ze zostane mamą w najbliższym czasie :-(

Nie opowiadaj bubli, że jesteś stara bo nie jesteś :) Ja Michała powiłam mając 26 lat :) Więc tu ze starością to przesadziłaś ;)

Tynka pyknie pyknie :) jak Tobie pyknie to i mi pyknie :) a powiedz .... jedna wizyta u psychologa za wami .... i jak lepiej troszkę po rozmowie z " osoba trzecia " ? ma ma was jakiś plan ,kolejne spotkanie ? coś podpowiedział .... ? a androlog kiedy ?

Jugo ty juz spać ? Hey .... weekend zaczynamy :) zapraszam na winko :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Ja po pracy w końcu !!!
Witam nowa koleżankę
Tynka92- Ty za stara :) ale Cię rozumie chciałaś być młoda mama , ale zobaczysz jeszcze będziesz :-)
Co do młodych mam to moja siostra wpadła mając 16 a potem 17 i nie dorosła do bycia mama wiadomo nie planowała , a teraz po 30 ce ma bliźniaki i całkiem inne podejście do macierzyństwa i naprawdę czuje się młodo
Anula - a ja bym wpadła na to winko ale padam na ryjek hehe
Idę spać do jutra :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja po pracy w końcu !!!
Witam nowa koleżankę
Tynka92- Ty za stara :) ale Cię rozumie chciałaś być młoda mama , ale zobaczysz jeszcze będziesz :-)
Co do młodych mam to moja siostra wpadła mając 16 a potem 17 i nie dorosła do bycia mama wiadomo nie planowała , a teraz po 30 ce ma bliźniaki i całkiem inne podejście do macierzyństwa i naprawdę czuje się młodo
Anula - a ja bym wpadła na to winko ale padam na ryjek hehe
Idę spać do jutra :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dawaj dawaj .... czekam :) bo juz wszystkie poszły spać :) ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
anula haha nie , przegrywam strasznie :D najbiedniejssze miasta mam[emoji14]
Edit : a ty nie spiaca ? Winko popijasz ?

Do góry