Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jeszcze wam powiem co mnie dziś spotkało. Jak byłam u rodziców to skończyłam do znajomej kosmetyczki a ona do mnie czy to ja byłam w ciąży czy siostra więc mówię że ona. I się pyta a ty masz już jedno dziecko prawda, a ja ze nie mam. A ona uuuu to obie będziemy takimi starymi matkami. Bo my obie po ślubie i bez dzieci. No wiecie co:-( zabolało mnie bardzo:-( zawsze chciałam być młodą mamą i już za późno. Przepadło:-( ja sama o sobie myślę jakbym była stara. Czuję że mi życie przez palce ucieka:-( dziewczyny w moim wieku mają już kilkuletnie dzieci a ja nawet nadziei nie mam ze zostane mamą w najbliższym czasie :-(
Dawaj dawaj .... czekam bo juz wszystkie poszły spać ....Ja po pracy w końcu !!!
Witam nowa koleżankę
Tynka92- Ty za stara ale Cię rozumie chciałaś być młoda mama , ale zobaczysz jeszcze będziesz :-)
Co do młodych mam to moja siostra wpadła mając 16 a potem 17 i nie dorosła do bycia mama wiadomo nie planowała , a teraz po 30 ce ma bliźniaki i całkiem inne podejście do macierzyństwa i naprawdę czuje się młodo
Anula - a ja bym wpadła na to winko ale padam na ryjek hehe
Idę spać do jutra :-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ooo chociaż na was mogę liczyć bo juz cisza na wątku zapadła no i jak wygrywasz rozumiem ??Nie spimy , gramy i drinkujemy