reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Mam kilka pytan:-)

Stosuje któraś z was cyclodynon? Chyba sobie zamówię bo podobno reguluje cykl a mój jest coraz dłuższy i owu po 20 dniu cyklu to nie norma:-/

Chce też zamówić koenzym q10 tylko tu jest napisane że się kobietom w ciąży nie zaleca więc jak to jest? Tylko do owu go brać czy nie warto wcale? Na komórki jajowe dobrze działa a z tą moją późną owulacją to by było na plus przecież.

Kruczyca gdzie jedziecie? Pakuj się i wracaj z kropkiem:-)

Bum o mój Boże! Ale impreza musiała być! Ja mam wstręt do wódki. Ale wczoraj karmi żurawinowe wypiłam:-) nie dziwię się, że masz mdłości ha ha ha.

Jugo właśnie muszę nauczyć się myśleć o przyszłości, a nie ciągle żałować tego czego nie zrobiłam. Czasu już nie cofne, więc mogę tylko działać, z myślą o tym co będzie :-)

Lux co dziś robisz na obiad? U mnie weny brak, a ty masz zawsze jakiś pomysł smakowity.

Nati ja odpuszczam mierzenie temp. Pracuje na zmiany po 12 h i u mnie się to nie sprawdza. Nigdy jakoś tego załapać nie mogłam. U mnie skoku temp też nie było i ja jak wiem że mam rano zmierzyć temp to się często w nocy budzę z nerwów o. Nie pomogę Ci niestety. W ogóle sporo ginekologów twierdzi że badanie szyjki i sprawdzanie temp jest mylące. Mało wiele co i juz się to zaburza i nie jest miarodajne. Nie ma to jak monitoring.

Mam kilka pytan:-)

Stosuje któraś z was cyclodynon? Chyba sobie zamówię bo podobno reguluje cykl a mój jest coraz dłuższy i owu po 20 dniu cyklu to nie norma:-/

Chce też zamówić koenzym q10 tylko tu jest napisane że się kobietom w ciąży nie zaleca więc jak to jest? Tylko do owu go brać czy nie warto wcale? Na komórki jajowe dobrze działa a z tą moją późną owulacją to by było na plus przecież.

Kruczyca gdzie jedziecie? Pakuj się i wracaj z kropkiem:-)

Bum o mój Boże! Ale impreza musiała być! Ja mam wstręt do wódki. Ale wczoraj karmi żurawinowe wypiłam:-) nie dziwię się, że masz mdłości ha ha ha.

Jugo właśnie muszę nauczyć się myśleć o przyszłości, a nie ciągle żałować tego czego nie zrobiłam. Czasu już nie cofne, więc mogę tylko działać, z myślą o tym co będzie :-)

Lux co dziś robisz na obiad? U mnie weny brak, a ty masz zawsze jakiś pomysł smakowity.
ja dzis stoje przy dwoch obiadach hihi, na dzis mam kluchy szare smazone z cebulka i do tego ugotowana kapusta kiszona z cebulka a ja jutro sie smazy lopatka i zrobie z niej gulasz, juz pokrojona jest na ogniu i gotuje sie do tego kapusta mloda na slodko i jutro zrobie kopytka do tego, tylko pytanie czy mdlosci pozwola mi to zjesc :laugh2:

Kruczyca udanego wyjazdu, pięknej pogody i dużo relaksu życzę :-) skoro okres się zbliża to korzystajcie ile wlezie ha ha.

Mąż dziś do mnie mówi tak " slonko a wiesz czym się różni żal od grzechu?" A ja że nie. O on do mnie " grzech to włożyć, a żal wyjąć " no i pogrzeszylismy w rozbawionym nastroju. Jak za dawnych czasów.

Mąż ma obsesję i każdego z kolegów pyta ile się starali o dziecko. No więc tak najkrócej to 12 miesięcy a najdłużej 19. I nikt mi nie powie ze sterydy nie mają noc wspólnego z płodnością faceta. Kurde młodzi faceci a tu takie problemy... ciekawe ile jeszcze nam to zajmie.

Tynka koenzym dobrze wpływa na jakość jajeczek no i do owu podobno się bierze ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry