Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bezpiecznej podrozyHej dziewczynymy ogarniamy dom i pakujemy się powoli bo jutro rano wyjezdzamy
![]()
ja dzis stoje przy dwoch obiadach hihi, na dzis mam kluchy szare smazone z cebulka i do tego ugotowana kapusta kiszona z cebulka a ja jutro sie smazy lopatka i zrobie z niej gulasz, juz pokrojona jest na ogniu i gotuje sie do tego kapusta mloda na slodko i jutro zrobie kopytka do tego, tylko pytanie czy mdlosci pozwola mi to zjescMam kilka pytan:-)
Stosuje któraś z was cyclodynon? Chyba sobie zamówię bo podobno reguluje cykl a mój jest coraz dłuższy i owu po 20 dniu cyklu to nie norma:-/
Chce też zamówić koenzym q10 tylko tu jest napisane że się kobietom w ciąży nie zaleca więc jak to jest? Tylko do owu go brać czy nie warto wcale? Na komórki jajowe dobrze działa a z tą moją późną owulacją to by było na plus przecież.
Kruczyca gdzie jedziecie? Pakuj się i wracaj z kropkiem:-)
Bum o mój Boże! Ale impreza musiała być! Ja mam wstręt do wódki. Ale wczoraj karmi żurawinowe wypiłam:-) nie dziwię się, że masz mdłości ha ha ha.
Jugo właśnie muszę nauczyć się myśleć o przyszłości, a nie ciągle żałować tego czego nie zrobiłam. Czasu już nie cofne, więc mogę tylko działać, z myślą o tym co będzie :-)
Lux co dziś robisz na obiad? U mnie weny brak, a ty masz zawsze jakiś pomysł smakowity.
tylko cos mnie znow mdli i nie wiem czy zjem, ale choc sprobujeSzare kluseczki mmmmm....chyba też się skuszę.