reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Jugo, no jak na 10 dc to ładne jajusxka chodujesz. Kciuki trzymam żeby na ovu dorodne były takie koło 20mm[emoji38]

Anula, narazie cisza. Rano wzięłam nospe bo mnie jakoś klulo ale nie zwiekszalam dawki dupka. Odpoczywam więc musi być dobrze[emoji3] Podejrzewam ze moją kolezanka franca (czyt. torbiel) miesza i stąd te plamienia bo ostatnio właśnie z lewej strony mi bóle i klucia dokuczaly...

Bum, nati, co do tych testów niebieskich to ja wg nich ovu nie mialam A w ciążę zaszlam[emoji14]

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Witam :wink:
Jestem i ja :tak: Pozdrawiam :)
w4sq3e3k39ai02bx.png
Nowa koleżanka ??

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Bum, tylko ze mnie to do dzisiaj bawi... Po co takie testy robią skoro one i tak nie są skuteczne... Tylko na naszej naiwności żerują bo nam zależy A producent na kasę liczy...

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny moje TSH 0.014 :OOo o co kaman aż w szoku jestem :oo

Jugoslawa na dziś już zakonczylam bo nie mam już mocy
Droga Oleczko masz podwyższone TSH czyli niedoczynność tarczycy, lekarzem nie jestem ale myślę że powinnaś poczytać o tym.
Głowa do góry będzie dobrze. Najważniejsze byś była teraz pod stałą opieką medyczną. Pozdrawiam:wink:
masz tu link coś o tarczycy ;)
myślę że choć troszkę pomogłam :blink:

ww.endokrynologia.net/tarczyca/niedoczynność-tarczycy-w-ciąży

Tysienska część poczytam ale ja jestem pod opieką lekarza (mam guza na tarczycy) tylko że te TSH mega spadło bo wcześniej miałam 0.78 a u endokrynolog byłam w marcu i było ok dlatego tak mnie to zdziwiło

Tysienska część poczytam ale ja jestem pod opieką lekarza (mam guza na tarczycy) tylko że te TSH mega spadło bo wcześniej miałam 0.78 a u endokrynolog byłam w marcu i było ok dlatego tak mnie to zdziwiło[/
Oleczko lepiej byś wypytała lekarza o wszystko by rozwiać jakiekolwiek wątpliwości.
Nie chcę wpowadzać cię w błąd;-) ;)
Być może znajdzie się tu przyszła mama z podobnym problemem i odpowie na twoje pytanie. W każdym razie życzę ci jak najlepiej:blink: Pozdrawiam i trzymaj się tam:biggrin2:

reklama
Do góry