reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Jugo- słodki bobas :-), udanej wizyty !!!
Karola - leż odpoczywaj jak sobie zaplanowałaś i się nie stresuj
Moniusia- najgorsze to jest to czekanie , już wolimy żeby przyszła , bo wiemy na czym stoimy , kurde ze jeszcze nie wymyślili testów przepowiadających @
U mnie dziś za oknem słoneczko , mój m pojechał do Warszawy wiec dzieci odbierają teściowie , chwała im za to , bo ja oczywiście w pracy na popołudnie .
Moja córa się mnie dopytuje czy mam już dzidziusia w brzuszku :-)
Miłego dnia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jugo ja niee cos ty ledwo po @ jestem .... 6 dc jakoś dziś :)

Monius oby domniemana infekcja czy zaburzenie okazało się niespodzianka :) ...a może idź do gina ? niech jakieś usg zrobi albo co ?

Nati mój często Pyta czy juz w ciąży jestem ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Dzień dobry laski! Wieczorkiem poszlismy "poprawić" wesele ;) Dlatego nie pisalam. K się wybawil z moja Nadia z znow trul o dziecku :D no co ja mu zrobię, w chipsach nie znajdę mu no ;) ledwo weszlam to Mała juz przyklejona do mnie, placze jak wyjde do łazienki, lapy ciagle w górze żeby ja wziąć. A każdy ze mi pasuje :D no czy ktoś miał jeszcze jakieś wątpliwości? ;) fajne dzieciaczki są. Lewy jajnik coś się odzywa nie wiem skąd, ale nie ma już po co bo za tydzień @ ;)

Monius oby domniemana infekcja czy zaburzenie okazało się niespodzianka :) ...a może idź do gina ? niech jakieś usg zrobi albo co ?

Oj mała, mała :p u mnie niespodzianek nie ma :p Nie no poczekam chyba.. Pójdę na spokojnie jakoś 2 cykle po tym, żeby zobaczyć co się dzieje u mnie naturalnie po tych 3 podejściach.. :*

Monius no sprawdzić trzeba :) nie ma co .. bo kurcze mogło tam jakieś bummm wystąpić :) ...albo faktycznie organizm musi dojść do siebie ... bo jednak tonę leków brałas nie ? a jak urzadzanie domku ? :)

Kruczyca szalejesz :)

Monius no sprawdzić trzeba :) nie ma co .. bo kurcze mogło tam jakieś bummm wystąpić :) ...albo faktycznie organizm musi dojść do siebie ... bo jednak tonę leków brałas nie ? a jak urzadzanie domku ? :)

Kruczyca szalejesz :)

Laska, 2 razy testowałam już :p Najczulszym :D Musiałabym być chora, żeby tego nie sprawdzić :laugh2:
No tonę, tonę... :-( :(

A dobrze, M. maluje pokoje narazie, tylko cały czas coś i skończyć nie można.. :) Do końca maja mamy umowę na wynajem, więc w każdym bądź razie tyle mamy czasu.
Ale kasy nie starczyło, dobieramy teraz kredyt na elewację i kostkę.
Poza tym bierzemy też na raty sprzęty agd, sofy i łóżko (skrzynię i materac, bo zagłówek robię sama :) )
Także lipa straszna z kasą. Na ivf poszło bardzo dużo, pewnie byśmy akurat na styk wyszli.

reklama
moniusia: a może skocz na usg, żeby zobaczyli co tam w srodku? Chociaż mówia, że rozbieżnosć w długości cykli może być nawet do 2 tygodni i jak nie ma dodatkowych kłopotów to nie ma czym się martwić. No ale to głównie w odniesieniu do cykli takich standardowych, jednak przy in vitro mocno się go zaburza. Na pewno stymulacje miały wpływ na twój układ hormonalny. Zawsze jak sie będzie mocno spóźniac do można się lutką albo dupkiem ratować.

nati: hihi może córcia już coś wie ;) Ponoć dzieci widzą więcej ;)

lux: hejo. Jak tam w pracy?

anula: a to źle coś zapamiętałam :D tak czy inaczej blisko już do tych dni :)

kruczyca: niech się jajnik odzywa i niech się tam cuda dzieją :D A za tydzień może będzie pięknie :D To mówisz, że w chipsach nie ma dzieci? Sprawdzę dzisiaj :D

Do góry