reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

anula no trzeba :) choc nigdzie nie wychodzimy tylko w domu bedziemy , P z mala bedzie sieedzial a jak usnie to sie dolaczy moze :D

Lusia no mam nadzieje , ze te rozowe beda ok bo kolezanka je bardzo chwali :)

reklama
Siemka
Monis i jak @ sie pojawila
Jugus jak tam?
Bum bo te testy to masakra jednym slowem
Lux a ty jak sie czujesz
Nati a ty jak tam co dzis planujesz
Reszta dziewczyn meldowac sie
Ale wieje pizdzi jak w kieleckim na dworcu
bardzo nasilily mi sie mdlosci, dzis o malo nie zwymiotowalam, mam ogrom pryszczy, wlosy jak smalcem zrobione

Lux na mdlosci polecam krakersiki sobie przegryzac po troszku :) , na pryszcze chyba nic nie ma , a na tluste wlosy umyc[emoji14]
Edit : dobrze , ze zgaagi nie masz , choc na bank cie nie ominie :)

Luxi, u mnie na mdlosci najlepsze regularne posiłki albo przegryzki. Tak co 1-1,5 h. Nie dużo ale zawsze cos żeby nie mieć pustego zoladka.
Co do syfow to ja wyglądam jak 15- latka. Nie daje sobie z nimi rady. Ledwo jedne zejdą już nowe sie pojawiają...

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Hej dziewuszki :*

Bum,jugoslawa, monisia, nati, Ania trzymam za Was kciuki i przesyłam do Was małe kosmitki aby u Was w brzuszku zamieszkały :) ~~~~~~~~~~~~~ wierzę w to i na pewno Wam się uda

Ja to mdłości raz mam raz nie ale jak już masz to razem z wymiotami i najgorzej rano bo ssie mnie w zloadku pryszczy nie mam akurat w tej viaazy co mnie bardzo cieszy

Sory że nie pisze ale mimo że Was tak dobrze nie znam i krótko tu z Wami jestem było mi bardzo przykro z powodu straty tęczowej :( a teraz przygotowania do imprezy jutrzejsze trwają także może odezwę się wieczorem :)

Tęczowa trzymasz się ? Nie będę pytać jak się czujesz bo zdaje sobie z tego sprawę :*

Bum mam dla Ciebie kolejny przepis na super szybkie 'ciasto' mniam kalorii fuul ale mniamusne :D

Jugo kochana czekam na dobre wiesci;)

Oleczka ktory to juz tydzien u Ciebie? Udanej imprezki;)
Co to za przepis? Bo moze tez skorzystam;)

Xbum kochana tak zresetuj sie pewnie;) fajnie tak czasami miec babelki w glowie hihi.
No powiem ze ja tez mam ten tydzien zalatany a za chwile wracam do pracy:/ wrrrre

Karola zmiana fryzurki?;) pewnie wlosy zawsze odrosna;)

reklama
Oleczka dzieki za kosmitka przyda sie :)
Co do przepisu chetnie przygarne :D

Lux no ciekawe co to za babelek siedzi u ciebie :)

Julia no ja to w ogole dwa drinki I juz bede miec babelki[emoji14]No to miejmy nadzieeje , ze od poniedzialku nie bedziemy takie zalatane :)

Ja za tydzieen tez zmieniam fryzure a raczej kolor haa :D

Do góry