reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

nati: mój kiedyś brał fertillmen plus, ale nie wiem jak to wpłynęło, bo nie badałam wtedy nasienia :)

xbum: winko z przyjaciółką to jest to :) A jajniki niech sobie pobolewają i pulsują i niech piękna owulację szykują :D

anula: mam właśnie podobny plan. W wakacje będzie czas na reset i relaks, bo teraz to wiadomo jak to jest :/ Mój mi już kiedyś wspominał o hsg, więc mam nadzieje, że to bedzie formalność. Ale do tego to trzeba tez posiew mieć i chyba coś jeszcze. Nie pamiętam, ale kiedyś robiłam rozeznanie w szpitalach.

lux: może ginka chce po prostu obejrzeć czy kosmówka się nie odwarstwia. Zwykle jak jest mało progesteronu to własnie kosmówka się odwarstwia. Ja tak czy inaczej bym zbadała. Badanie kosztuje chyba ze 25 zł a widać czarno na białym jak jest. Przy tak wczesnej ciąży to wszystko malutkie i można nie widzieć wszystkiego. Ale ja to ja :D

nati: niech ci szybko zlecą godziny w robocie :)

luska: ja też bym nie poszła w takiej sytuacji.

moniusia: twój cud gdzieś tam na ciebie czeka i przyjdzie w odpowiednim momencie :) A dalej masz te dziwne wodniste upławy i inne dolegliwości?

reklama
Jugoslawa hehe, wiesz co watpie w moj lewy jajnik;)
Bo ostatnie monitoringi z zeszlego roku pokazywaly ze jesli nawet urosly do 15mm to cos sie dzialo ze zaczynal sie wchlaniac:/
Wiec naprawde bede zadowolona z jednego dobrego pecherzyka;)

Jugo tersz czekamy na twoje wiesci;)

Nie no pewnie, lepiej jeden a dojrzały i pełnowartościowy :)
No zobaczymy czy coś będzie. Ja ostatnio byłam chyba w 14 dniu, jutro będzie 4 dni wcześniej.

reklama
Do góry