reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Zbieram się do spania.
Coś mnie głowa rozbolała...pewnie od tego wiatru dzisiaj co miał okazję na mnie wiać przez dobre pół godziny :| Miejmy nadzieję, że przez noc przejdzie.

Do jutra.

Jugo no oby przeszlo , przez ten wiatr to nawet zapalenie ucha idzie sie dorobic ...
Oby jutro bylo ok ! :*

Dobranoc spijcie spokojnie , dzialajcie :)

Wstawać śpiochy!
U mnie taki pochmurny dzień, że jakbym go przespała to nie byłoby straty. Ciemne, szare niebo...a zaraz będzie lało :|
_515c4b2e056eb.jpg

Spodobało mi się :D

Załączniki

• _515c4b2e056eb.jpg
    _515c4b2e056eb.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 134
Hej:-)

haha, Jugi urocze zdjecie:-)

Ja też już niebspie A pogoda jak dzwon. Ja dzisiaj jednak w łóżku zostane. Wczoraj znowu lekko plamilam ale tak tylko parę kropel na wkladce. Już mnie to męczy ale co zrobie...
Zaczynam się powoli denerwować czy z maluszkiem wszystko dobrze, a wizyta dopiero za 1,5 tyg. Uspokaja mnie fakt ze cyce bolą i jeszcze lekkie mdlosci mnie mecza. W poniedziałek na glukoze A we wtorek u mowilam się do fryzjera w końcu pozbyć się tej czupryny. Za długie włosy mam i planuje obciąć na takiego dłuŻszego boba:-)

Miłego dnia dziewczyny:-)

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Jugo hehe dobre :) .... dzień dobry .... trzymam kciuki za podglądanie jajcorków :) ....przynieś nam tu dobre wieści ..
u mnie pogoda póki co nijaka ale na deszcz się nie zapowiada chyba

Karola odpoczywaj nie ma co :) dobra książka do towarzystwa i jakoś dasz rade .... oby czas do wizyty jakoś zlecial....
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

moniusia: twój cud gdzieś tam na ciebie czeka i przyjdzie w odpowiednim momencie :) A dalej masz te dziwne wodniste upławy i inne dolegliwości?
:)

Nie, już spokój na szczęście:)

julia, czad, że aż dwa :D no to działajta :D super :)

karola, pewnie to nic groźnego Kochana, choć pewnie też bym odchodziła od zmysłów :) O kurcze, to poważne zmiany :) mnie ostatnio kusiło sombre, ale nie chcę nic świrować, niech zostanie zwykły blond :)

reklama
karola: to poważna zmiana fryzjerska ci się szykuje :) Że też te plamienia muszą się pokazywać i tak stresować :/

anula: hej hej :) Mam nadzieję, że będę się miała czym pochwalić...A ty chyba niedługo też w płodnie dni wchodzisz? Jak nie już?

moniusia: o tyle dobrze. A @ się w końcu pojawiła czy nadal się nie zanosi?

Do góry