reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja dzisiaj od robotnikow dostalam swojskie winko , wypije za jakiś rok [emoji23]

Jutro kafelki na ścianę kładą [emoji4]
1486068275-aaaaaa.jpeg

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

reklama
Ja się starałam ponad 4 lata ... to dopiero kur***wsko długi szmat czasu ...strata i 9mc znowu czekania. Gdyby nie Clo to czekałabym kur**a do emerytury....a ja już 35 rok skończę.

Carmen ja np mam warażenie ze moj to ma wywalone na to czy zajde w ta ciążę czy nie. Na poczatku staran jeszcze sie pytal o wszystko i w ogole. Zawsze na zakupach zatrzymywal sie na dziale dziecięcym, pokazywal jakie fajne ciuszki bedziemy niedlugo kupowac. A teraz nic. Nawet nie zapyta jak sie czuje, czemu mi smutno[emoji20]
On sie po prostu o to nie martwi tak jak ja.
Np teraz powiedzialam ze zaczynamy juz 8 cykl staran bo dostalam okresu. A on co? "No ok". Tylko tyle[emoji24]

Sent from my LG-H340n using Forum BabyBoom mobile app
Bo facet tak ma troche "wyjeban...e na wszystko" oni mysla,ale nie opowiadaja...

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Normalnie sie poszczalam ze śmiechu [emoji23][emoji23]

Mowie mojemu P co my tam damy , patrz ile miejsca na tej ścianie a moj P - jak to co wózek jest duży , a ja mu jak wozek duży a ten mi no a bliźniaczy to co mały jest [emoji23][emoji23]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

Witam [emoji4]
Bum piateczka dla P. [emoji38][emoji38][emoji38] wszystko możliwe [emoji12]
Nuria, Carmen bez smutow dzis. Sa kobiety które starają sie latami, które tracą swoje maluszki wielokrotnie i sie nie poddają. Nie mozna sie tak łatwo załamywać. Wiadomo ze przychodzą momenty gorsze, ale przecież po każdej burzy wychodzi słońce [emoji4]

Ostatnia edycja:
reklama
Majka z planów moich nigdy nic nie wychodzi tak jak powinno, wiec ide na spontan. Najpierw spontanicznie poleże w łóżku. Pózniej spontanicznie przeniosę sie na kanapę, a miedzy czasie moze skocze do koleżanki [emoji1][emoji1][emoji1]

Do góry