D
reklama
Artemida90
Fanka BB :)
Arte grunt wierzyć w siebie [emoji110][emoji110][emoji110]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No niestety ta wiara w siebie pomału we mnie umiera.... nie wiem czemu tak się dzieje
Carmen24
A uwierz,ze starania o kolejne bola tak samo jak o pierwsze [emoji22][emoji22]Bum u mnie tez niedlugo bedzie rok staran.
Ja wiem dziewczyny, ale ja Wam tak zazdroszcze bo Wy juz macie w większości dzieci, a ja tak sie niecierpliwię bo walczę dopiero o moje pierwsze[emoji20] moze dlatego taki dol mnie czasami łapie. Bo jak bym juz miala jedno to tak bym tego nie przeżywała moze. Sama juz nie wiem.
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Zycze ci z calego serca upragnionej ciazy.
Mania ost raz w poniedz.
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Carmen24
Dzieki za mile slowa. Ostatnio to wy mnie wiecej pocieszacie niz moj maz. [emoji55][emoji55]
Przypuszczam że jemu też z tym ciężkoDzieki za mile slowa. Ostatnio to wy mnie wiecej pocieszacie niz moj maz. [emoji55][emoji55]
I nie umie, mój też nie umie
Dlatego walcze ze sobą i czasem z nim bo nie powie co go boli [emoji58]
Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!
D
Deleted member 169981
Gość
Carmen ja np mam warażenie ze moj to ma wywalone na to czy zajde w ta ciążę czy nie. Na poczatku staran jeszcze sie pytal o wszystko i w ogole. Zawsze na zakupach zatrzymywal sie na dziale dziecięcym, pokazywal jakie fajne ciuszki bedziemy niedlugo kupowac. A teraz nic. Nawet nie zapyta jak sie czuje, czemu mi smutno[emoji20]
On sie po prostu o to nie martwi tak jak ja.
Np teraz powiedzialam ze zaczynamy juz 8 cykl staran bo dostalam okresu. A on co? "No ok". Tylko tyle[emoji24]
Sent from my LG-H340n using Forum BabyBoom mobile app
Np teraz powiedzialam ze zaczynamy juz 8 cykl staran bo dostalam okresu. A on co? "No ok". Tylko tyle[emoji24]
agnesis
Dziewczyny co tu za smuty? Nie ma biadolenia. To nie prowadzi do niczego dobrego. A im bardziej chcecie być w ciazy, im bardziej sie nakręcacie na sukces tym bardziej nic z tego. Głowa blokuje bardziej niż jakieś schorzenia.
My sie nie zabezpieczamy od ponad 3 lat, nawet już nie pamietam kiedy przestaliśmy. Od półtora roku bzykamy sie z myślą o ciazy, z pomocą rożnych wspomagaczy, choć dwa miesiące temu odstawiłam wszystkie magiczne suplementy, bo już mnie wkurzało to faszerowanie sie. Prawie rok temu zaszłam w ciaze, ale w 10 tygodniu zatrzymało sie serduszko. Nigdy sie nie poddamy, do póki będziemy mieć siły to będziemy sie starać nawet po 40. Znaleźć trzeba plusy aktualnej sytuacji i korzystać z życia. Nie poddawać sie [emoji4]
My sie nie zabezpieczamy od ponad 3 lat, nawet już nie pamietam kiedy przestaliśmy. Od półtora roku bzykamy sie z myślą o ciazy, z pomocą rożnych wspomagaczy, choć dwa miesiące temu odstawiłam wszystkie magiczne suplementy, bo już mnie wkurzało to faszerowanie sie. Prawie rok temu zaszłam w ciaze, ale w 10 tygodniu zatrzymało sie serduszko. Nigdy sie nie poddamy, do póki będziemy mieć siły to będziemy sie starać nawet po 40. Znaleźć trzeba plusy aktualnej sytuacji i korzystać z życia. Nie poddawać sie [emoji4]
Carmen ja np mam warażenie ze moj to ma wywalone na to czy zajde w ta ciążę czy nie. Na poczatku staran jeszcze sie pytal o wszystko i w ogole. Zawsze na zakupach zatrzymywal sie na dziale dziecięcym, pokazywal jakie fajne ciuszki bedziemy niedlugo kupowac. A teraz nic. Nawet nie zapyta jak sie czuje, czemu mi smutno[emoji20]
Bo on tez przeżywa, ze robicie wszystko żeby mieć dziecko, a go nie ma. Wiec woli o tym nie mowić, nie dobijać sie. A na pewni tez przeżywa to na swoj sposób. My prawie od poronienia nie gadamy o staraniach. W tej kwestii rozumiemy sie bez słów. On wie ze ma sie ze mną bzykać, a ze to lubi to robimy to z ochota [emoji23]
Gość
Agnesis [emoji7][emoji7] ja dzis tak biadole bo mam zly dzien. Jutro bedzie lepiej. Mam nadzieję[emoji23]
reklama
Dokładnie tak też jest u nasBo on tez przeżywa, ze robicie wszystko żeby mieć dziecko, a go nie ma. Wiec woli o tym nie mowić, nie dobijać sie. A na pewni tez przeżywa to na swoj sposób. My prawie od poronienia nie gadamy o staraniach. W tej kwestii rozumiemy sie bez słów. On wie ze ma sie ze mną bzykać, a ze to lubi to robimy to z ochota [emoji23]
My się nigdy nie zabezpieczaliśmy, jedynie stosunek przerywany, a wiecie jaki to skuteczny środek anty [emoji12][emoji12][emoji12]
Co ma być i tak będzie
Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!