reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Majka- moje plany to zmusić się do wstania z łóżka , iść pod prysznic , potem kawa i zebrać wszystkich , bo jadę do gina, a potem nie wiem , obiad na mieście z dzieciakami , bo nic nie ugotuje , a Ty?

Dobra wstaje :-/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja pozostanę przy planie Agnesis. Później się reanimuje, na 14.00 zrobię obiad a na 15.00 idziemy wszyscy na otwarcie hali u dzieci w szkole. Jutro może się gdzieś rusze, ja teraz jeden dzień latam a drugi leniuchuje [emoji3]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Majka- moje plany to zmusić się do wstania z łóżka , iść pod prysznic , potem kawa i zebrać wszystkich , bo jadę do gina, a potem nie wiem , obiad na mieście z dzieciakami , bo nic nie ugotuje , a Ty?

Dobra wstaje :-/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A do gina na kontrolę?

Dzien dobry

Mam nadzieje,ze dzis bez smutow. Tak jak mowilam wczoraj ide dzis z mala obezrec sie do lokalu, z tych nerwow musze odreagować [emoji14][emoji14] a co lepsze jak nie jedzenie.??!!!![emoji23][emoji23]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć ..

Mi sie zaczęły mdłości , normalnie trzynie by pawia nie puścić a myslalam , ze mnie to ominie [emoji52]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

Cześć ..

Mi sie zaczęły mdłości , normalnie trzynie by pawia nie puścić a myslalam , ze mnie to ominie [emoji52]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...
No to miejmy nadzieję że szybko minie. Ja nie wymiotowałam na szczęście ale mdłości, zawroty, uderzenia gorąca, pierwszy trymestr okropny.

Hejka

Ja też dziś idę na szybką kontrolę. Martwią mnie te moje wodniste upławy. Wczoraj pierwszy raz mi się zdarzyło, że oprócz wkładki zalałam całe majtki...może ja mam jakąś infekcje i dlatego. Ogólnie nic mnie nie boli, a mały szaleje.

Carmen ja też mam dziś dzień lenia i jedziemy gdzieś z mężem na obiad. Piernicze codziennej coś gotuje. Dzień wolnego mi się należy.

Nessi jak tam?

Lusia zazdroszczę wypadu w góry...szafa super!

Bum silne kropki:-) możesz sobie piątkę z Nessi przybić.

Cześć ..

...życie cudem jest...
CZYLI CIAZA PRZEBIEGA PRAWIDŁOWO [emoji22]

reklama
Hejka

Ja też dziś idę na szybką kontrolę. Martwią mnie te moje wodniste upławy. Wczoraj pierwszy raz mi się zdarzyło, że oprócz wkładki zalałam całe majtki...może ja mam jakąś infekcje i dlatego. Ogólnie nic mnie nie boli, a mały szaleje.

Carmen ja też mam dziś dzień lenia i jedziemy gdzieś z mężem na obiad. Piernicze codziennej coś gotuje. Dzień wolnego mi się należy.

Nessi jak tam?

Lusia zazdroszczę wypadu w góry...szafa super!

Bum silne kropki:-) możesz sobie piątkę z Nessi przybić.
Tynka kochana,nie chce straszyc ani nic ale ja taka wlasnie wodą zalalam majciorki, mialam tez lekkie skurcze. Jak sie okazalo na pogotowiu dostalam prawdziwych skurczy i mala chciala sie rodzic w 6miesiacu. Maialam wpip kroplowek,byle skurcze minely. Bylam nawet w specjalnym szpitalu,ze jakby sie urodzila szybciej to mialaby szanse na przezycie.....

Wiadomo,u Ciebie moga to być normalne uplawy tylko,ze moze bardziej wodniste nieswiadczace o infekcji.
Skontroluj dla spokoju. [emoji110][emoji110]

Do góry