reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum uroki ciazy [emoji38] dasz radę, haftuj jaj musisz. Krzycz na panów pracowników żeby Ci dojście do wc zrobili [emoji16] kiedy planujesz isc na wizytę?

reklama
Tynka lepiej to skontrolować, bo nawet zwykła infekcja moze być niebezpieczna. Daj znać po wizycie [emoji4]
Nati a Ty będziesz mieć fotkę synka to tez sie pochwal [emoji6]

Bum uroki ciazy [emoji38] dasz radę, haftuj jaj musisz. Krzycz na panów pracowników żeby Ci dojście do wc zrobili [emoji16] kiedy planujesz isc na wizytę?

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

Byłam głodna. Ale nie byłam rano na zakupach. Wiec zjadłam na śniadanie musli z jabłkiem, z mlekiem i czekolada [emoji23][emoji23]
A wszystko w dwóch batonikach [emoji12][emoji106]
9295181e8f7a01d0c76eae1c552576c7.jpg

Byłam głodna. Ale nie byłam rano na zakupach. Wiec zjadłam na śniadanie musli z jabłkiem, z mlekiem i czekolada [emoji23][emoji23]
A wszystko w dwóch batonikach [emoji12][emoji106]
9295181e8f7a01d0c76eae1c552576c7.jpg

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

Tynkuś a życie powoli płynie :) Mama się przeprowadziła, szukam kogoś od kuchni i szaf wnękowych :) Wczoraj kupiliśmy łóżko i komodę :) I powoli będziemy dokupywać jeszcze ..
Idę dzisiaj na rejon po dupka bo mi zabrakło...

Nessi lubie urządzanie i takie zakupy do domu. Poszalalabym [emoji1][emoji1]
Nessi a meble do kuchni robicie mamie na wymiar?

Ostatnia edycja:
Ile czasu ma US na zwrot podatku? Maksymalnie 3msc?

Nessi lubie urządzanie i takie zakupy do domu. Poszalalabym [emoji1][emoji1]
Nessi a meble do kuchni robicie mamie na wymiar?

Może dzisiaj dywan a stół z krzesłami to jak kuchnia już będzie ...

reklama
Moja mam tez ma takie wystające wywietrzniki w oknach i te rolety dzien noc na takich przedłużanych uchwytach montowali.

Jak bedą meble w kuchni pokaz efekt :D ciekawe ile takie meble na zamówienie kosztują. Bo ja chyba tez bym wolała żeby zrobili nam na wymiar, niż kombinować z tymi z sieciówek bo nigdy nie wyjdzie do końca tak jakby sie chciało.

Do góry