reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum,wiem ze mialas problemy i staralas sie przez rok,ale wiesz jesli ktos ma z gory zaplanowane "przez kogos " tylko jedno dziecko, to chocby sie walilo i paliło ja sila rzeczy tego nie zmienie. A ja po prostu czuje,ze juz wiecej dzieci nie bede miala [emoji22]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bum u mnie tez niedlugo bedzie rok staran.
Ja wiem dziewczyny, ale ja Wam tak zazdroszcze bo Wy juz macie w większości dzieci, a ja tak sie niecierpliwię bo walczę dopiero o moje pierwsze[emoji20] moze dlatego taki dol mnie czasami łapie. Bo jak bym juz miala jedno to tak bym tego nie przeżywała moze. Sama juz nie wiem.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Bum,wiem ze mialas problemy i staralas sie przez rok,ale wiesz jesli ktos ma z gory zaplanowane "przez kogos " tylko jedno dziecko, to chocby sie walilo i paliło ja sila rzeczy tego nie zmienie. A ja po prostu czuje,ze juz wiecej dzieci nie bede miala [emoji22]

Nie pleć bzdur
Akurat tego co jest nam pisane nikt nie wie
Jestem przekonana że się mylisz
Musisz tylko uwierzyć, Ty uwierzyć że jest to możliwe i walczyć, nikt tego za Ciebie nie zrobi
Walcz, nie poddawaj się, wiem że najtrudniejsza walka z samym sobą, ale ta wygrana daje najwięcej satysfakcji [emoji106][emoji110]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

A co ja nie pisalam , ze będę miala tylko jedno dziecko .... Pisalam tak ...
Ja tez tyle razy sie poddawalam , ale @ przychodziła nowe nadzieje przychodziły , ty masz plan CLO i sie ciesz , ze taki masz , ze cos w tym kierunku można robić , nie każdy ma takie możliwości [emoji8]
Tule Ciebie i nurie doczekacie sie !

Spark z drugoego wątku , bertha staraja sie po minimum 2 lata a moze i więcej i nie tracą nadzieji , więc wy tez nie traccie [emoji8][emoji171]
Nuria a tobie moge ziółka wysłać jak chcesz [emoji6]
[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

Mania jestes bohaterką[emoji8] ze nie poddałaś się w walce o małą[emoji7]

Walczyliśmy, bo niczego nigdy nie pragnęłam bardziej
I nigdy, przenigdy, nie pomyślałam ze się nie uda, wiedziałam ze nawet jeśli potrzeba na to czasu to ten czas w końcu minie i się doczekam [emoji16]

Edit: i nie czuje się bohaterką, absolutnie

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Mania moze Ty sie nie czujesz, ale jak dla mnie nia jestes. Bo niejedna by sie poddala na Twoim miejscu. A Ty walczyłaś[emoji8]

reklama
Ja znam berte podobnie sie staramy u mnie stuknie w marcu 3 lata chcielismy zeby sie udalo przed slubem i w czerwcu stukna nam 3 lata jak jestesmy malzenstwem, mialam chwile placzu zwatpienia zalu dlaczego potem bylo iui po kazdej probie plakalam az w koncu powiedzialam dosc to ja jestem pania swojego losu lata uciekaja a ja je marnuje teraz cieszymy sie zyciem mamy tak napiety grafik wyjazdow ze juz sie ciesze, ze mozemy fruwac cieszyc sie soba czuje sie wolna i ciesze sie kazdym dniem[emoji5]

Do góry