Nie czuje żalu jak przychodzi @, przychodzi, trudnoOj tam zdarza się no co, byłaś nastawiona po prostu.
Żal mi za to było zmarnowanej szansy
Bo żeby mieć w ogóle szanse trzeba próbować
Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie czuje żalu jak przychodzi @, przychodzi, trudnoOj tam zdarza się no co, byłaś nastawiona po prostu.
Nie czuje żalu jak przychodzi @, przychodzi, trudno
Żal mi za to było zmarnowanej szansy
Bo żeby mieć w ogóle szanse trzeba próbować
No tak właśnie staram się myślećDokładnie ale głowa do góry kolejny miesiąc, kolejna szansa
No tak właśnie staram się myśleć
Nowy cykl, nowe szanse i nadzieje
Bo jakąś nadzieje ma się zawsze [emoji16]
Mnie od 2 cykli bodajże jak skonczyłam brać luteinę kłują jajniki od owu az do @Super podejście Kochana, wszystkim starającym takiego życzę, chociaz wiadomo czasami ma człowiek dość jak nie wychodzi. Kurde co ja mam z tymi jajnikami, że mnie pobolewają tak dziwnie, zaczynam się martwić.
Mania myslimy podobnie, ja ogolem jesten narwana i.chcialabym.wszystko od razu,ale tak.sie kurcze nie da
Cycki mnie bola,brzuch boli jakbym conajmniej miala skurcze porodowe, usiedziec nie.moge....nie wiem co sie dzieje...jak tak bedzie bolec to sie karne na ip no chyba ze przejdzie......jesli ma ten zasrany okres przyjsc szybciej to niech sie buja bo ocipieje z bolu [emoji22][emoji22][emoji22][emoji27][emoji27][emoji27]
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jestem z natury raczej cierpliwy człowiek, ale mam jak każdy gorsze chwile i zwątpieniaMania myslimy podobnie, ja ogolem jesten narwana i.chcialabym.wszystko od razu,ale tak.sie kurcze nie da
Cycki mnie bola,brzuch boli jakbym conajmniej miala skurcze porodowe, usiedziec nie.moge....nie wiem co sie dzieje...jak tak bedzie bolec to sie karne na ip no chyba ze przejdzie......jesli ma ten zasrany okres przyjsc szybciej to niech sie buja bo ocipieje z bolu [emoji22][emoji22][emoji22][emoji27][emoji27][emoji27]
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Kuffa mac,jak nie sraczka to urok :/Carmen biedna TY, jakąś nospe brałaś? Jak nie miną bóle to jedź pewnie nie ma co się męczyć i czekać