reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Carmen tez zamowilam obejrzymy co to będzie , na wtorek powinnam mieć [emoji4]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

reklama
Carmen tez zamowilam obejrzymy co to będzie , na wtorek powinnam mieć [emoji4]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...
To tam ino dobrze pluj i wygladaj paprotek [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

To tam ino dobrze pluj i wygladaj paprotek [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Ale właśnie dziwne , ze ślina to prawie to samo co śluz bo można to albo to [emoji53]

...życie cudem jest...

Ale właśnie dziwne , ze ślina to prawie to samo co śluz bo można to albo to [emoji53]

...życie cudem jest...
A ja wlasnie slyszalam od lekarza,ze na sline bardziej wiarygodny jest test i ze sie nie myli,ponoc owulacje wykryjesz szybciej niz normalnym testem bo zauwazysz juz najmniejsza zmiane. Jak popatrzysz na necie to tez widac zmiany na.mikroskopie. oczywiscie trzeba bedzie dojsc do wprawy,ale moment pewnie i zakumamy ;)

Dziewczyny a znacie kogos, komu ten test sie sprawdzil? Poczytalam o nim i jest dosc ciekawy jak mi sie moj clearblue nie sprawdzi to w nastepnym cyklu sprobuje ten.
Kurcze... musze wam powiedziec, ze zaczynam sie bac [emoji45] chcemy podzialac w tym cyklu, ale im blizej plodnych tym wiekszego mam cykora [emoji32] juz dwa razy tak strasznie sie zawiodlam...nie chce trzeci raz dostac po lbie. Zbyt wiele mnie to kosztowalo [emoji21]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a znacie kogos, komu ten test sie sprawdzil? Poczytalam o nim i jest dosc ciekawy jak mi sie moj clearblue nie sprawdzi to w nastepnym cyklu sprobuje ten.
Kurcze... musze wam powiedziec, ze zaczynam sie bac [emoji45] chcemy podzialac w tym cyklu, ale im blizej plodnych tym wiekszego mam cykora [emoji32] juz dwa razy tak strasznie sie zawiodlam...nie chce trzeci raz dostac po lbie. Zbyt wiele mnie to kosztowalo [emoji21]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana jedyne co ci moge powiedziec,to musisz ISC NA CALOSC :)
Mnie osobiscie leci 6 cykl.i ten tez do dupy

Odnosnie tego testu ja czytalam opinie po polsku i po wlosku i ponoc dziala to gowienko [emoji27][emoji1][emoji1][emoji1] bum juz zamowila,ja jeszcze nie wiec jak co to mlze ona bedzie miala ten zaszczyt pluc jako pierwsza

Ps dzus po dlugim byczeniu moja mala wraca do przedszkola aaaaa nic.mi sie nie chce :/ ps Agnesis snilas mi sie ty i Nessi ale nie pamietam szczegolow ;)

Dobry.Matko jak ja nienawidze zimy brrrr oddelegowalsm starsza do szkoly a teraz siedzimy z mala i delektujemy sie goraca herbatka i kawka.
Jakies plamy mi na pycholu powyskakiwaly wygladam jak biedronka [emoji221][emoji221][emoji221] dzis starsza corka uparla sie zeby isc do fryzjera niby spoko mnie to bez roznicy czy chce krotkie wlosy czy dlugie niby mowi ze rozumie ale podswiadomosc mi podpowiada ze obetnie a potem bedzie wyla ze obciela [emoji23]

Uuuu mnie tu nie bylo a widze ciekswy temat zostal poruszony :)

Carmen Haha ja to ciagle sie komuś śnie [emoji12] to chyba musza być koszmary [emoji23][emoji23][emoji23]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

reklama
Do góry