reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

O Boziu ukochaj mocno psinke ,jezeli ma byc tam jej lepiej i ma.ktos zwracac na.nia wieksza uwage to moze tak ma byc. Nie mowie.ze.ty jestes zla i nieodpowiedzialna,ale.jednak jeden pies to obowiazek a dwa psy to jeszcze wieksze...takze poplacz jak ma.ci ulzyc,zawsze mozesz psine odwiedzic ja blisko mieszkasz.

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A my oddajemy Lune , niestety za duży jest to obowiązek [emoji24][emoji24] a był ten facet co nam łazienkę mierzy i on szuka psiaka i P powiedział czy nie chce młodej , bardzo jest mi smutno [emoji17][emoji17]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Bum przykro ale może będzie też szczęśliwy gdzie indziej psiak Nie smutaj się. :)

Dzol,pewnie będzie dobrze nasza mala grupka Cie tu wpomaga.
Mania mówisz,ze i tak nic z tego nie będzie. Ja co miesiąc tak mowie i sie sprawdza,niestety :(
W tym miesiącu zaraz po Nowym Roku bylam nastawiona pozytywnie o dziwu (pierwszy raz) ale jak widac w sekundę wszystko się spierd........
Zaczynam się przyzwyczajać do tego ze nie będę mogla mieć drugiego bobasa, wole myśleć tak niż się nakręcać a potem doopa z tego. Cykle mi się wala,wszystko się wali,psycha mi juz siada wiec gorzej być nie może. Testy pokonczylam ale zastanawiam się czy kupic te czy ten afrodyte na sline..?? Bo mnie osobiście gin powiedzial ze ten na ślinę jest lepszy ale ciul to wie......
Jedyne co mnie pociesza to to,ze zaraz najem sie jak swinia i pójdę spać i fakt ze niebawem będę miała zdrowe wszystkie kly.....może to one uniemożliwiają zajscie...
Nie wiem, jakoś tak sceptycznie się nastawiłam na ten cykl
Może dlatego że planowałam zrobić ten monitoring i wizyte u ginki
A @ przyszła wcześniej, wszystko się przesunęło, nie było terminu u ginki
Od początku cyklu pod górkę [emoji58]
Jakis tam ten cień nadzieji się tli, ale jeśli mój mąż ma kiepskie wyniki jak przy poprzednich staraniach, to może długo potrwać

Ja dziękuję losowi za córkę niemal codziennie, ale nie chcę żeby była jedynaczką
Ja mam siostrę ( w sumie dwie ale z przyrodnią nie utrzymuje kontaktu) i nie wyobrażam sobie być sama na tym świecie jak zabraknie rodziców np.
Mam nadzieję że los nam pozwoli cieszyć się drugim potomkiem a Młodej rodzeństwem

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Nie wiem, jakoś tak sceptycznie się nastawiłam na ten cykl
Może dlatego że planowałam zrobić ten monitoring i wizyte u ginki
A @ przyszła wcześniej, wszystko się przesunęło, nie było terminu u ginki
Od początku cyklu pod górkę [emoji58]
Jakis tam ten cień nadzieji się tli, ale jeśli mój mąż ma kiepskie wyniki jak przy poprzednich staraniach, to może długo potrwać

Ja dziękuję losowi za córkę niemal codziennie, ale nie chcę żeby była jedynaczką
Ja mam siostrę ( w sumie dwie ale z przyrodnią nie utrzymuje kontaktu) i nie wyobrażam sobie być sama na tym świecie jak zabraknie rodziców np.
Mam nadzieję że los nam pozwoli cieszyć się drugim potomkiem a Młodej rodzeństwem

Mana trzeba wierzyć i próbować. Widzisz całe szczęście, ze macie córeczke, a nie walczycie o pierwsze dziecko. Tez nie jestem za jedynakami tak jak piszesz, że później bez rodziców dziecko samo zostaje.

Mana trzeba wierzyć i próbować. Widzisz całe szczęście, ze macie córeczke, a nie walczycie o pierwsze dziecko. Tez nie jestem za jedynakami tak jak piszesz, że później bez rodziców dziecko samo zostaje.
Wierzę i dlatego próbujemy [emoji4]
Ale mam świadomość tego że to potrwa, niestety...

Bum wiem jak to jest przyzwyczaic sie do zwierzaka a pozniej go oddać[emoji15]
Ale nie smutaj, tylko sie upewnij na 100% czy oddajesz psiaka w dobre ręce.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Wierzę i dlatego próbujemy [emoji4]
Ale mam świadomość tego że to potrwa, niestety...

Dobre nastawienie to połowa sukcesu. Dobrze, że masz świadomość i podchodzisz do tego racjonalnie i " na spokojnie" w miarę możliwości. :)

Dobre nastawienie to połowa sukcesu. Dobrze, że masz świadomość i podchodzisz do tego racjonalnie i " na spokojnie" w miarę możliwości. :)
No staram siě chociaż w poprzednim cyklu coś mi odwaliło, jak się okazało że mąż zaniemógł przez przeziębienie...
Aż mi dziś za to głupio...[emoji17]

reklama
Do góry