reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dobry dzien[emoji478]
U mnie - 10 stopni. Nareszcie koniec silnych mrozów. Oby.
Moj chory...boze daj mi siłę. "Herbata jest za gorąca, teraz jest za slodka, miod? Ja nie chce miodu!, jak ja mam polknac ta tabletke? Ona jest wielka!, przynies jeszcze kocyk, zabierz kocyk bo mi gorąco, daj znowu koc, podaj pilota, jestem glodny..." tak mam od rana[emoji37][emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dobry dzien[emoji478]
Moj chory...boze daj mi siłę. "Herbata jest za gorąca, teraz jest za slodka, miod? Ja nie chce miodu!, jak ja mam polknac ta tabletke? Ona jest wielka!, przynies jeszcze kocyk, zabierz kocyk bo mi gorąco, daj znowu koc, podaj pilota, jestem glodny..." tak mam od rana[emoji37][emoji23]

[emoji23][emoji23][emoji23]
O matko! Moj na szczescie jak jest chory to mi za bardzi dupy nie zawraca. To ja jestem nieznośna, marudna i nic mi nie pasuje [emoji12]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Od rana siedze na Allegro i nie mogę znaleźć piórnika takiego co by nie wyglądał jak plecak, a pomieścił 24kredki, ze 3 ołówki, jakieś drobne duperele i żeby jeszcze miał taka folie za która mozna np. plan lekcji włożyć. No u musi być star wars [emoji12] nie chce mi sie łazić po sklepach, ale nic znaleźć nie mogę [emoji53] za to na reserved jak weszłam to od razu znalazłam to co chce i nawet to czego nie chciałam ale już chce [emoji23]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

nuria haha skad ja to znam.U mnie tez zawsze cyrk z tabletkami bo za duze bo snierdza ale z syropkami wcale nie jest bo sa niedobre i snierdza [emoji52] i a to za zimno a to za cieplo a to niedobrze a to glodna albo pic sie chce ale to nie dobre to moze co innego bym zrobila i tak latam a ile razy bylo mamo zjadlabym np zupe ja siedze gotuje poczy pytam to juz Ci przyniesc? a ona a wiesz co to moze potem bo mi sie odechcialo
moja strasznie kaszle sle tutaj to nie powod do potostania w domu wiec niestety siedzi i mozdzy juz w szkole od godziny 7

Carmen Haha ja to ciagle sie komuś śnie [emoji12] to chyba musza być koszmary [emoji23][emoji23][emoji23]

A wcale,ze nie koszmary [emoji1][emoji1]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dobry dzien[emoji478]

Odeslij do mamusi W PODSKOKACH :)

Ja go zabije dzisiaj jak tak dalej bedzie odwalal. On to specjalnie robi[emoji23] ja go znam[emoji23]
Chcial grzanki z dżemem, ok zrobilam. Podaje paniczowi a ten ze jednak nie chce bo mu przez gardlo nie przejdzie[emoji37]

Bylam u prywatnego gina ,jedna babka chce 160,jakis tam facet 120 a jeszcze inny 100 euro wiec jak cos to pojde w sobote do tego co bierze stowke i oprocz tego strzele sobie progesteron zeby zobaczyc czy cos sie dzieje. To tak akurat jaby byl niski to wo£a£abym o dupka czy co tam...

Carmen on od mamusi wrocil wlasnie taki chory[emoji23]
Co najlepsze wrocil od matki, a w domu gadal z nia jeszcze przez godzine przez telefon[emoji37][emoji46]

reklama
Nuria a On pracuje? Synuś mamusi Ci sie trafił, nie będziesz miała lekko [emoji23]

Do góry