reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

CARMEN lecisz? [emoji576]
1483890991-aaaaaa.jpeg

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...
LO matkooooo kochana aż mi się chce :(

reklama
Mania bzykaj się, bo te testy słabo odbarwiają i nie wiadomo czy ona pociemnieje czy już osiągnęła szczyt.
Dżoł ja miałam podejrzenie pozamacicznej i lekarz mi mówił, że wcale nie musi spadać ani słabo przyrastać - do któregoś tam tygodnia ciąży potrafi się normalnie rozwijać i tylko usg jest w stanie ją wykluczyć.. Najlepiej byłoby gdybyś poszła faktycznie na USG jeszcze raz, ale takie konkretne usg, chociaż teraz już powinno być widać coś więcej. ...
No będziemy bzykać, będziemy [emoji16]
A jutro mam o 15.45 wizyte u ginki to bedzie widać czy owu już była czy dopiero będzie ...
To w razie co powtórzymy[emoji16]

Ale ogólnie jakoś mam przeczucie że i tak nic z tego nie będzie

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny u mnie też jakoś dziwnie już pare dni po owu a jajniki mnie lekko pobolewają i czasami czuje ciepło w ich okolicach, nie wiem o co biega. Ehh. :\.
Bum ciesze się, że z zębem w końcu dobrze, ciacho wygląda super a jeszcze lepiej smakuje pewnie. :)
Nuria oby Ci się szybko skończyła małpa.
Mania testy wyglądają bardzo obiecująco, trzeba działać. :)
Carmen jak najbardziej lekarz wskazany, nie ma co zwlekać i bagatelizować.

Nuria tak @ przyszła w nocy. Czyli nie wiem czy wczoraj czy dzisiaj [emoji23] ale i tak ciut za szybko

Bum wyglada baaaardzo smakowicie [emoji39] az mi ślinka cieknie [emoji16]
Dzol nie martw sie na zapas, wierze ze bedzie dobrze. Ciaza jest jeszcze bardzi wczesna. Trzymam mocno kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Dzol,pewnie będzie dobrze nasza mala grupka Cie tu wpomaga.
Mania mówisz,ze i tak nic z tego nie będzie. Ja co miesiąc tak mowie i sie sprawdza,niestety :(
W tym miesiącu zaraz po Nowym Roku bylam nastawiona pozytywnie o dziwu (pierwszy raz) ale jak widac w sekundę wszystko się spierd........
Zaczynam się przyzwyczajać do tego ze nie będę mogla mieć drugiego bobasa, wole myśleć tak niż się nakręcać a potem doopa z tego. Cykle mi się wala,wszystko się wali,psycha mi juz siada wiec gorzej być nie może. Testy pokonczylam ale zastanawiam się czy kupic te czy ten afrodyte na sline..?? Bo mnie osobiście gin powiedzial ze ten na ślinę jest lepszy ale ciul to wie......
Jedyne co mnie pociesza to to,ze zaraz najem sie jak swinia i pójdę spać i fakt ze niebawem będę miała zdrowe wszystkie kly.....może to one uniemożliwiają zajscie...

Agnesis u mnie pinda tez szybciej przyszla[emoji23]
Carmen czytalam o tym tescie afrodyta, ponoc jest duzo lepszy niz zwykle testy. Duzo dziewczyn go poleca.
[emoji5]
Tak sie najadlam ze pękne zaraz[emoji23] ide nogi smarować, mam takie suche znowu[emoji46]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

A my oddajemy Lune , niestety za duży jest to obowiązek [emoji24][emoji24] a był ten facet co nam łazienkę mierzy i on szuka psiaka i P powiedział czy nie chce młodej , bardzo jest mi smutno [emoji17][emoji17]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

reklama
Do góry