reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Carmen ale masz cyrk w tym cyklu[emoji46]
Mania no w koncu jest dosc wyrazna, teraz seksy przez 2 dni![emoji8]
Bum daj ciacho[emoji5]!
Agnes przyszla @? Bo Ty chyba na jutro termin mialas?
Carmen jak zab?

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzol moze poszukaj jakiegoś dobrego usg i podjedz n szybka wizyte , wydaje mi się , ze lepsze to niż beta [emoji4]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Powiem Wam że cieknie ze mnie jak z kranu[emoji15] wczoraj to w ogóle chyba pobiłam rekord życiowy bo poszło mi w ciągu dnia aż 11 tamponów, gdzie zwykle góra 5 mi idzie.
Niech to się już kończy.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Mania bzykaj się, bo te testy słabo odbarwiają i nie wiadomo czy ona pociemnieje czy już osiągnęła szczyt.
Dżoł ja miałam podejrzenie pozamacicznej i lekarz mi mówił, że wcale nie musi spadać ani słabo przyrastać - do któregoś tam tygodnia ciąży potrafi się normalnie rozwijać i tylko usg jest w stanie ją wykluczyć.. Najlepiej byłoby gdybyś poszła faktycznie na USG jeszcze raz, ale takie konkretne usg, chociaż teraz już powinno być widać coś więcej. ...

U mnie dziś to wygląda tak
Co myślicie?

1483887992-aaaaaa.jpeg

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!
Jutro lub pojutrze będzie owu jupiii

Nuria,zab ok w końcu w nocy przestalo pulsować ależ się cieszę
We wtorek powtórka u dentysty

Ja odkąd zaczelam starania to moje miesiączki są bardzo mocne,tyle tamponow mi schodzi i podpasek ze szok.....osatnim razem miałam tak mocno okres ze miałam wrażenie ze jakby takie wielkie bąble mi schodzily-cos strasznego a momentami aż leciało po nogach pomimo tego ze miałam tampona i podpaske.......kuzwa laski ale wam zazdroszczę tej ciąży. Chociaż macie spokój z miesiączka :)

Mania bzykaj się, bo te testy słabo odbarwiają i nie wiadomo czy ona pociemnieje czy już osiągnęła szczyt.
Dżoł ja miałam podejrzenie pozamacicznej i lekarz mi mówił, że wcale nie musi spadać ani słabo przyrastać - do któregoś tam tygodnia ciąży potrafi się normalnie rozwijać i tylko usg jest w stanie ją wykluczyć.. Najlepiej byłoby gdybyś poszła faktycznie na USG jeszcze raz, ale takie konkretne usg, chociaż teraz już powinno być widać coś więcej. ...

Chcialam juz zrezygnowac z robienia ale przypomnialo mi sie ze gin i tak kazal zrobic przed nast. wizyta. A mam ja w pon. wiec kuzwa i tak mi zostaje sroda i pt bo w sobote nigdzie nie zrobie. A z usg chyba poczekam do prywatnej wizyty w piatek, bo dzis dopiero niby 4t4d.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Ahhha zapomniałam dodać, dzis w nocy snilo mi się ze się b.zle se czułam, ze miałam silne skurcze żołądka i bylam wygięta w pól hehee jak się okazało na prawdę bolał mnie żołądek..lekkko mnie przeczyscilo,ale dzis juz lepiej. Mam nadzieje,ze znowu nie przyplata mi się grypa żołądkowa czy cos,bo gardło juz tez mnie zaczyna bolec :\

reklama
CARMEN lecisz? [emoji576]
1483890991-aaaaaa.jpeg

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Do góry