reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nie wiem czy dobrze słyszałam, ale słyszałam, ze przy ciazy pozamaciczne beta nie rośnie tak jak powinna.
A Ty Dzol miałaś prawidłowy przytost, wiec bardziej stawiam, ze gin zle widział na swoim sprzęcie, bo ciaza była jeszcze młoda.

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Carmen dawaj , dawaj ja dopiero obiad zrobiłam a po obiadku będzie ciacho :D

Agnesis no właśnie rośnie , powoli rośnie tak mi gin kiedyś mówił :)

Bum no wlasnie rośnie powoli, przyrost jest poniżej normy, a Dzol miała dobry przyrost. Nawet powyzej 66%

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Ja tez mysle,ze sprzęt byl kijowy.

Dziewczyny ja juz nie wiem co myśleć. Sorry ze wam dupe truje, ale jak nie wam to komu hahhaa
Temp.nie mierzylam w tym cyklu i w ogóle. Plamie na brązowo teraz i cos mnie podkusiło żeby wepchnąć sobie termometr,wiem ze pomiar niewiarygodny i w ogóle i ze przed 15 się nie liczy, no ale tempka 37,49 ku mojemu zdziwieniu!!! Jak jest okres to mam zawsze niską czy to rano czy wieczorem czy popołudniu i 36,3 - 36,5 nie przebije. Tak sobie mysle,ze to może jednak plamienie owulacyjne no a krew to może byla dlatego bo akurat w tym czasie miałam stosunek. Na ciaze co prawda juz nie liczę bo przy takich cyrkach to nawet nie ma jak .. Jutro jak wyjdę rano z przedszkola to idę do prywatnego sie podpytać ile kosztuje wizyta.....moze facet inaczej potraktuje...... I od razu zajrzy do środka...i może da mi cos na te ****....ne plamienia

U mnie dziś to wygląda tak
Co myślicie?

1483887992-aaaaaa.jpeg

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

reklama
No przyrost mialam ok 100% . Czyli myslicie ze jak zrobie bete i przyrost bedzie podobny jak poprzednio to mozna wykluczyc pozamaciczna?
Carmen jak dla mnie to plamienie okoloowulacyjne. Tez kiedys tak mialam i nie wiedzialam o co chodzi. Myslalam ze to plamienie przed @ ale zawsze bylo za wczesnie. Gin powiedzial ze taka moja uroda [emoji57] a ze w tym czasie mieliscie bobosexy to sie poprostu nasililo. Ale do gina i tak bym z tym poszla.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry