reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja wyciągam i rzucam o ziemie [emoji38][emoji38]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Ponoć rzucany jest najlepszy ...

reklama
A ja się podziębiłam, humoru brak, w nosie kręci :/ rozdrażnienie, osłabienie, katar się rozkręca a jutro praca ... zawodowo 9 godz. Już mnie głowa na samą myśl boli ...

Ostatnia edycja:
agnesis zaraz wrzuce [emoji6].

I co o tym myśleć [emoji17]
1483878558-aaaaaa.jpeg

Hej[emoji6]

U Was też tak zimno? Nam dwa samochody siadly. Jeden chyba zamarzł a drugi akumulator do wymiany. Masakra.

Bum, a tak narzekałaś że ovu późno to teraz nie dość że wcześnie to jeszcze tak długo. Może z dwóch jajników ovu będzie albo więcej niż jedno jajo albo Clo coś namieszalo. No sama nie wiem..

Olinek jest już z nami[emoji177] 28.11 g. 8.55

Bum No moze być ze więcej niż jedno jajco wychodowalas i pękają. Bzykajcie sie bzykacjcie [emoji38]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

No właśnie Mania zawsze miałam pozytyw a na drugi dzień już baldego testa...

Martwie się tylko , ze cos jest nie tak...

Nessi a ry jak tam rosniesz dalej ?

karola jest bardzo zimno...
Jak Olinek?

Agnesis z tego robilam tylko, nie udało m się tak tego biszkoptu podzielić i bez alko robilam robilam [emoji6]
http://sercezczekolady.blox.pl/2010/07/Rafaello-II.html

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Bum nie wiem czy rosnę dalej, brzuch taki sam jak był na zdjęciu, apatyt mi zmalał, za to ból cycek wrócił...z rana delikatne mdłości ...uczucie pełna ...mam straszną ochotę na tłuste i smażone .no i okropny trądzik wszędzie oprócz pasa w dół. Do słodyczy mnie nie ciągnie w ogóle, tylko tłuste ...najlepiej cebula duszona ...żadna to wartość energetyczna ani odżywcza ...sama nie wiem. Chłopaki wracają od teściów to mi trochę brzydkiego jedzenia z McDonalda przywiozą ..senność, zmęczenie, brak sił ...dużo śluzu, ślinotok, dziąsła mi krwawią, metal w dziobie i pocenie - jeszcze przed przeziębieniem. Jutro będzie 6t0d ...jeszcze byle tydzień wytrzymać i będzie wszystko jasne ...
Odnośnie testów owu, to ten z dzisiaj jaśnieje już ...
Ja bym po owulacji dla świętego spokoju poszła na usg ...

reklama
Do góry