reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

U nas zamiast zimy jest jakas paskudna jesień.
Moj mnie goni do dermatologa, bo zasypało mi twarz i plecy. Ale to na pewno bedzie sie wiązało z przerwaniem starań
emoji53.png
dostanę zaraz tonę antybiotyków i bóg wie co jeszcze
emoji53.png

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Ja niestety też zsypana okropnie ...może u Ciebie to też kwestia hormonów ? Ja zauważyłam, że jak zjem dużo słodkiego to się stan zaostrza :/

reklama
no ja za kazdym razem sikam z glowa miedzy nogami. biore dupka 3x1 ( na wlasna reke, bo zostalo mi z poprzedniej ciazy) gorzej jak gin mi nie przepisze, bo kiedys mowil ze jak ciaza ma sie utrzymac to i bez tego sie utrzyma. ale przypomne mu ze przed kazda @ plamie i poronienia tez sie zaczynaly na brazowo ;-( to moze wtedy przepisze.

Ja niestety też zsypana okropnie ...może u Ciebie to też kwestia hormonów ? Ja zauważyłam, że jak zjem dużo słodkiego to się stan zaostrza :/

Powiem mu ze mam wizytę dopiero za miesiac [emoji23] przez ten czas spróbuje jeszcze nie jesc czekolady, chipsów, fasfoodow, pikantnego... jak to nie pomoże, to nie bede już miała wyjścia [emoji53]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

no ja za kazdym razem sikam z glowa miedzy nogami. biore dupka 3x1 ( na wlasna reke, bo zostalo mi z poprzedniej ciazy) gorzej jak gin mi nie przepisze, bo kiedys mowil ze jak ciaza ma sie utrzymac to i bez tego sie utrzyma. ale przypomne mu ze przed kazda @ plamie i poronienia tez sie zaczynaly na brazowo ;-( to moze wtedy przepisze.
Jak nie będzie chciał to idź na rejon po 3 opakowania. Powiesz, że Twój lekarz prowadzący wyjechał na urlop i łaski nie robią ...bo dają i tak 100%. Ja poszłam to się tylko pytała ile chcę opakowań ... a ja głupia powiedziałam, że jedno :/
Umnie też na brązowo :/ było ostatnio ..
Agnesis ... no tłuste i słodkie to pogrzebacz Naszej cery :/

Powiedz ze chcesz łykać żeby sie nie stresować, bo już dwa razy poroniłas i niech pisze, co mu zależy.

Ness a co to znaczy na rejon? do przychodni rejonowej? no wlasnie nie wiem co mu zalezy przepisac, bo chyba ani dupkiem ani luteiną nie mozna zaszkodzic ?

Nessi wlasnie zjadłam ostatnia paczkę chipsów na śniadanie [emoji23][emoji23][emoji23] durna baba jestem [emoji28]
d4d1c61df35ce448481d0a728388975d.jpg

A jeszcze moj mi wczoraj duża Milke Oreo kupił i nie wiem czy schować czy oddać czy zjeść [emoji23]

Agnes ma rejon że do apteki hehe
Dobra jesteś;) na zdrowie

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Agnes ma rejon że do apteki hehe
Dobra jesteś;) na zdrowie

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

[emoji23]

reklama
Agnes - dobre śniadanko, podziel się [emoji2]

Ja od rana sprzątam jak debil, zaraz się przeszoruje na dwór [emoji23]

Miałam iść do sklepu ale nie wiem czy jest sens, bo tak pizga że mi wózek wyrwie [emoji15]

Do góry