reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja bym nie stawiała na ketonal, jak już cos na receptę to lepiej poltram combo, albo cos innego z tramalem.

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

reklama
agnesis no właśnie zapomnialam o tym antidolu, muszę P napisać jsk wróci z pracy ...
No zasypalo nas fajnie mam nadxieje , ze w piątek tez tak będzie to na sanki byśmy w końcu z mloda poszli [emoji6]
Ja juz rano tak się z tej buteleczki lyklam i plukalam samym dentoseptem , jedynie język nie czulam przez 5 min [emoji38]

Nessi dentysta na prawdę jest ok, chodze od dziecka do niej poprostu chyba będzie jednak do usunięcia bo nie chce wyjść...
A ketonal mam pisalam , ze dziś w nocy musialam az 2 zażyć....

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Taka to pożyje :D

Bum, ja bym poszła do innego dentysty ... albo niech Ci ketonal przepisze...

Taaa, ale poszedł a ja chce jeszcze [emoji23]
Ide poodkurzać [emoji13]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Ooo szacun, zdrowo! [emoji23]

Mania - aż tak długo było, że jesteś niewyspana? [emoji2]
Długo i późno [emoji16][emoji16]
A rano trzeba wstać, nie ma bata
Roboty w pip a mnie się oczy kleją [emoji24][emoji23]

Edit:
Bum biedactwo, nie zazdroszcze, a próbowałaś sacholu?

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Bum a masz aspirynę? Zwykła? Weź ulam kawałek i przyłóż do dziąsła. Albo lodem sie obłóż [emoji20]

Mój facet stwierdził że na stres i nerwa najlepszy seks. Więc jestem bzyknieta :p

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Haha to przybij piątkę [emoji112][emoji38] ja tez sie odstresowalam [emoji23]

Pozwólcie, że się pochwalę - moje słoneczko kończy dziś roczek :)

roczek.jpg
Najlepszego dla SLONECZKA [emoji320][emoji173]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tynka noo jak posypie chętnie sobie popatrzę przez okno [emoji23] a jak nie ma śniegu to niech wiosnę dadzą [emoji41]

Agnes a masakra ... trza było z 2 kamienie do plecaczka włożyć [emoji6] ... no ale nie ma co-nie bezpiecznie jest . .

Majka i dla nas jakieś usg przetargaj [emoji4] lubię oglądać hehe

Bum noo biedna ciekawe jak jej noc minęła....

Ness jak tam?

RENE a jak młoda się czuję?

Dzol jak tam samopoczucie?

Arte kiedy podglądanie jajec ?

Carmen pobzykane [emoji41]?

Tęczowa jak tam ?

Kogo pominelam -przepraszam ale czarna dziura w głowie ... nie obudzilam się do końca no i zawzywam[emoji39]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Pobzykane,pobzykane [emoji38][emoji38][emoji38]
Spalam w pozycji " NA NESSI " [emoji41]
Moze co bedzie

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry