reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Anula z tego co w każdej pogodzie mówią, to się chyba obie śniegu i mrozu doczekamy. W nocy soboty na niedzielę ma być nawet -20 ° w kraju :-/

Majka jak dostaniesz jakąś foteczkę to się nam pochwal :-) ja też liczę, na jakąś fotkę w 3d ale wizytę mam dopiero 12 stycznia.

Agnesis ciesz się, że synek szczupły:-) jak dziewczynę jakąś pozna za parę lat, to masy nabierze zobaczysz:-)

reklama
Tynka noo jak posypie chętnie sobie popatrzę przez okno [emoji23] a jak nie ma śniegu to niech wiosnę dadzą [emoji41]

Agnes a masakra ... trza było z 2 kamienie do plecaczka włożyć [emoji6] ... no ale nie ma co-nie bezpiecznie jest . .

Majka i dla nas jakieś usg przetargaj [emoji4] lubię oglądać hehe

Bum noo biedna ciekawe jak jej noc minęła....

Ness jak tam?

RENE a jak młoda się czuję?

Dzol jak tam samopoczucie?

Arte kiedy podglądanie jajec ?

Carmen pobzykane [emoji41]?

Tęczowa jak tam ?

Kogo pominelam -przepraszam ale czarna dziura w głowie ... nie obudzilam się do końca no i zawzywam[emoji39]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Inis Sto Lat dla maluszka [emoji1][emoji320][emoji320][emoji322][emoji512][emoji512][emoji516][emoji516]
Tynka niby dobrze, ze nie ma nadwagi, ale mógłby troszkę ciałka nabrać, bo taki drobny jest, ze mi ginie miedzy dziećmi [emoji12]
Anula taaa kamienie, nie szarpnalby [emoji23]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Jak się uda to oczywiście wrzucę fote a jak nie to 31.01 mam 3D to będę miała full wypas :D
Kupiliśmy auto ale z silnikiem do naprawy teraz mój całymi dniami będzie bawił się w zgaduj zgadule...
Dzieci mają tak ciężkie plecaki u nas że żadnego nie porwie.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry[emoji5]
U mnie zima na całego, wiatr tyle śniegu nawiał ze moj nie nadąża z odśnieżaniem. Jednak te prognozy sie sprawdziły ze zima przyjdzie od połowy tygodnia.
Nie wiem czemu, ale mam wrazenie ze zaraz przyjdzie okres. A do niego jeszcze tydzien. Tak mnie ćmi dziwnie.
Inis sto lat dla maluszka![emoji8]
Bum jak sie czujesz?
Rene a nie masz możliwości zamówić wizyty domowej?
Carmen trzymaj sie u dentysty[emoji8]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

dzień dobry,
Anula samopoczucie dobre, jak na ten etap to siesze sie ze nie plamie. dzis po pracy ide powtorzyc bete ale wynik jutro. no a jutro wizyta.

Poszłabym do pracy. Już mam dość siedzenia w domu, tylko siedzę i żre [emoji23] ale ofert pracy u nas tyle co kot napłakał, większość dla facetów [emoji53]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

reklama
Nuria noo ciebie mi zabrakło [emoji23]

Arte będzie dobrze -o której wizyta ?

Dzol i ja ..choć każda wizyta w kibelu to chwilowy stan przed zawalowy ...biegam czasem bez chęci na siku coby spojrzec
Czy jest czysto- [emoji41]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Do góry