D
reklama
agnesis
Fanka BB :)
Agnes - dobre śniadanko, podziel się [emoji2]
Ja od rana sprzątam jak debil, zaraz się przeszoruje na dwór [emoji23]
Miałam iść do sklepu ale nie wiem czy jest sens, bo tak pizga że mi wózek wyrwie [emoji15]
Ale żeby nie było to jeszcze mandarynki zjadłam do chipsów [emoji12] a dzielić nie ma czym bo do zera paczkę wytrzepałam [emoji28]
Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Witajcie [emoji16]
U nas wieczorem postraszyło zimą, a dziś już śnieg się topi [emoji58]
Inis najlepszego dla córci [emoji254][emoji272][emoji512][emoji512]
Carmen szybkiej i bezbolesnej wizyty
Artemida trzymam kciuki za jajca, muszą być [emoji106]
Co to ja jeszcze i komu miałam napisać....?
My w nocy pibzykaliśmy, a dzisiaj ledwo żyje z miewyspania
Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!
U nas wieczorem postraszyło zimą, a dziś już śnieg się topi [emoji58]
Inis najlepszego dla córci [emoji254][emoji272][emoji512][emoji512]
Carmen szybkiej i bezbolesnej wizyty
Artemida trzymam kciuki za jajca, muszą być [emoji106]
Co to ja jeszcze i komu miałam napisać....?
My w nocy pibzykaliśmy, a dzisiaj ledwo żyje z miewyspania
Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!
NeSSi
Moderatorka
Na rejon do przychodniNess a co to znaczy na rejon? do przychodni rejonowej? no wlasnie nie wiem co mu zalezy przepisac, bo chyba ani dupkiem ani luteiną nie mozna zaszkodzic ?
Zaszkodzić ? Nie ma opcji bo hormony ciążowe ciąży szkodziły
inis
Ooo szacun, zdrowo! [emoji23]Ale żeby nie było to jeszcze mandarynki zjadłam do chipsów [emoji12] a dzielić nie ma czym bo do zera paczkę wytrzepałam [emoji28]
Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Mania - aż tak długo było, że jesteś niewyspana? [emoji2]
Witam się i ja niezbyt szczęśliwe...
Inis sto lat i dużo prezentów [emoji322][emoji512][emoji320][emoji323]
Dziewczyny noc malo przespana 3 pobudki , 2x zażylam saszetki te przeciwbolowe i nie pomogło, za 3 razem wzielam ten cholerny ketanol 2 tabl i przeszło , ale obudzilam sie znow z ogromnym bolem i nie wiem co juz przeciw bolowego mam zażyć...
Jutro dopiero do dentysty na 14 mam ...
Wyc mi się chce nieziemsko z tego bolu , myslalam , ze mi przejdzie... Fak , faktem , ze opuchlizna mi zmalała , ale bol silnijeszy ehh....
Wrocilam z psami , patrzcie naszą zimę :
[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...
Inis sto lat i dużo prezentów [emoji322][emoji512][emoji320][emoji323]
Dziewczyny noc malo przespana 3 pobudki , 2x zażylam saszetki te przeciwbolowe i nie pomogło, za 3 razem wzielam ten cholerny ketanol 2 tabl i przeszło , ale obudzilam sie znow z ogromnym bolem i nie wiem co juz przeciw bolowego mam zażyć...
Jutro dopiero do dentysty na 14 mam ...
Wyc mi się chce nieziemsko z tego bolu , myslalam , ze mi przejdzie... Fak , faktem , ze opuchlizna mi zmalała , ale bol silnijeszy ehh....
Wrocilam z psami , patrzcie naszą zimę :
[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...
agnesis
Bum a antidolu nie kupiłaś? Albo nurofen plus. Oba z kodeina trochę lepiej działają. Dla mnie dexak jest bezużyteczny. Ale zimę za to macie super, psiaki widac przeszczęśliwe. Moja nie chce chodzić bo jej w pysk deszcz zacina [emoji23]
Edit: a ten dentosept weź na palec i posmaruj dużo w tym miejscu.
Edit: a ten dentosept weź na palec i posmaruj dużo w tym miejscu.
agnesis
Moj chłop przyszedł na chwile, bzyknął i poszedł [emoji38] miał przerwę w pracy i chciał ja dobrze wykorzystać [emoji12]
NeSSi
Moderatorka
Taka to pożyjeMoj chłop przyszedł na chwile, bzyknął i poszedł [emoji38] miał przerwę w pracy i chciał ja dobrze wykorzystać [emoji12]
Bum, ja bym poszła do innego dentysty ... albo niech Ci ketonal przepisze...
reklama
D
Deleted member 169981
Gość