reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nuria noo ciebie mi zabrakło [emoji23]

Arte będzie dobrze -o której wizyta ?

Dzol i ja ..choć każda wizyta w kibelu to chwilowy stan przed zawalowy ...biegam czasem bez chęci na siku coby spojrzec
Czy jest czysto- [emoji41]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Anula o 13:45 więc jeszcze sporo czasu i mi się nerwy udzielają :-(

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pozwólcie, że się pochwalę - moje słoneczko kończy dziś roczek :)

roczek.jpg
Zdrówka, Szczęścia i 100 lat! Od babyboomowej ciotki :)
Tynka- chyba lepiej i u mnie :) Mówisz, że będziesz się ''czilałtować'' ?:) Zaraz Ci jakiegoś romansa sprzedam :D na zalukaj ;)
Anula, u mienia OK, a u Ciebia ?
Artemida90 - kciuki za wizytę ! Muszą być ładne jajca/co.
Bum - ??????????
dzień dobry,
Anula samopoczucie dobre, jak na ten etap to siesze sie ze nie plamie. dzis po pracy ide powtorzyc bete ale wynik jutro. no a jutro wizyta.
I ja cieszę się, że nie plamimy - bo u mnie też był ten problem :) Trzymam kciuki za bete i wizytę :)

U mnie też zima:
WP_20170104_003.jpg

Załączniki

• WP_20170104_003.jpg
    WP_20170104_003.jpg
    468 KB · Wyświetleń: 115
U nas zamiast zimy jest jakas paskudna jesień.
Moj mnie goni do dermatologa, bo zasypało mi twarz i plecy. Ale to na pewno bedzie sie wiązało z przerwaniem starań [emoji53] dostanę zaraz tonę antybiotyków i bóg wie co jeszcze [emoji53]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Tynka noo jak posypie chętnie sobie popatrzę przez okno [emoji23] a jak nie ma śniegu to niech wiosnę dadzą [emoji41]

Agnes a masakra ... trza było z 2 kamienie do plecaczka włożyć [emoji6] ... no ale nie ma co-nie bezpiecznie jest . .

Majka i dla nas jakieś usg przetargaj [emoji4] lubię oglądać hehe

Bum noo biedna ciekawe jak jej noc minęła....

Ness jak tam?

RENE a jak młoda się czuję?

Dzol jak tam samopoczucie?

Arte kiedy podglądanie jajec ?

Carmen pobzykane [emoji41]?

Tęczowa jak tam ?

Kogo pominelam -przepraszam ale czarna dziura w głowie ... nie obudzilam się do końca no i zawzywam[emoji39]

"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Jestem zielona. Bo nie wiem czy kaszel ma przez katar czy ma kaszel kaszel (suchy). Nos niby ma zapchany ale nie leje jej się nic. I nie wiem co robić. Iść do lekarza czy poczekać do jutra. Gorączka ustala ale to dlatego ze daje jej nurofen. Robię inhalacje z nebu-dose i pelavo podaje

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nuria raczej nie mam nowości. Używam zawsze tego samego, bo i tak mam wrażliwa skore. Ale to sa typowe pryszcze, od cholery takich dużych bolących plus takie małe podskórne. Wiem ze wyglądam tragicznie, ale postaram sie jeszcze jeden cykl przeczekać. Mam leki w domu, ale silne, liczę ze wypisze mi cos innego przy czym nie bedzie sie trzeba zabezpieczać [emoji6]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Agnes o oby to nie jakieś zakaźne badziewie ....

Rene Dobrze ze gorączka opanowana

reklama
Anula z tym bieganiem mam tak samo ...i jak tu nie schizować nie ?:D
No nie da się ...
No nie da się... no nic psychoza murowana [emoji23] ale co tam jak nie urok to ...

Do góry