reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Pozwólcie, że się pochwalę - moje słoneczko kończy dziś roczek :)

roczek.jpg

reklama
Dobry ....

Inis ucałuj słoneczko [emoji9][emoji9][emoji9][emoji9]

Carmen nie ogarniam ale dziś będę bardzo bieżąco [emoji41] haha taki plan

Agnes jak tam ? U ciebie też tak wieje [emoji21]?
Boję się rolety podnieść ale za to zaraz młodego odstawiam do placówki shit coby go nie zwialo[emoji55] ...

No to jadę i niedługo wracam

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

U mnie tragedion. Tyle śniegu ze każdy wkoło posesji z łopatą lata by móc autem wyjechać. No paradoks jakiś . Że na święta tyle nie spadło. Ten mój wziął auto do pracy bo w swoim ma letnie i nie mam jak z małą jechać do lekarza. Nosz kurfa. W autobus nie wsiąde ;(

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka:-)

Carmen kolejna nasza zębuszko, oby nikt ci dziś bólu nie sprawił:-*

Anula u mnie wieje strasznie ale śniegu za dużo to nie ma. Odwoź młodego i dawaj na forum z kawką:-)

Rene ale twój mąż odważny, że na letnich oponach jeździ. Ja bym się nie odważyła naprawdę.

Inis wszystkiego najlepszego dla twojego skarbka! Ucałuj brzdąca od forumowych cioć:-*

Bum jak się spało biedactwo? Mam nadzieję, że p/bólowy działał i nie miałaś kolejnej nocki zarwanej.

Nessi jak samopoczucie?:-)

Ja dziś się czuje dużo, dużo lepiej. Mąż pojechał do pracy. Wraca jutro rano i mam cały dzień na leżenie w łóżku:-)

Witam z kawą. Mój też na letnich oponach a tu z nowu zima jak nie ma tak nie ma ale jak przywali. Teraz znowu ciężki śnieg plus wiatr i prądu nie będzie i drzewa powalone i armagedon. Zaskoczeni jak zwykle.
Inis 100 lat dla malucha!
Bum żyjesz? Mój z dziećmi dzisiaj jedzie a ja muszę czekać do 10.01 żeby zapisać się do dentysty. Co tu są za zwyczaje to szok.
Jutro idę do lekarza! Może będzie usg i może wyciagne zdiecie, już nie mogę się doczekać :D

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Rene pokaż te zimę!

Tynka u mnie nie ma wogole a ja czekam na śnieg [emoji39]

Wieje strasznie w nocy tak deszcz napierdzielal że aż przez rolety było słychać... nawet jakoś ciepło,śniegu chyba nie będzie [emoji21]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

reklama
Anula wieje i deszcz pada. Normalnie łeb urywa [emoji33]
A dzieciaki dzis pieszo do kina idą, żeby im cos na głowę nie spadło [emoji33] śmiałam sie, ze musi w parze z kimś dużym isc, bo on taki chudy że z wiatrem poleci [emoji1]
Bum żyjesz?

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Do góry