reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Anula jedz na bete. Ja tez dzis zrobie, a Ty jak zrobisz rano to pewnie po kilku godz bedziesz miec wynik. Ciagnie mnie pachwina. Mam wizje pozamacicznej [emoji27]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hey
Gratuluje ogromnie,zobaczysz kreseczka bedzie ciemniala !!!
Nowy Rok=Nowa Nadzieja
No i w koncu na naszym watku sypiia sie pozytywy [emoji4][emoji4][emoji4][emoji320][emoji320][emoji320][emoji320][emoji320]
NIE PRZESTAWAJ WIERZYC !!!!!!!!!!!!

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W końcu sie nam zła passa na forum przerwała [emoji106][emoji106][emoji106][emoji2]
Mnie boli podbrzusze jak na @ wiec pewnie przyjdzie jak w zegarku [emoji12]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Mnie też cmilo jak na @ i nie przyszła... no i cyc bolał jak przed @ ... [emoji39]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Hej...

Gratulacje dżoł , będzie dobrze ! [emoji110][emoji110][emoji8]

Pierwszy raz nam się na wątku tak posypało [emoji4][emoji4]

Rodzić mi tam 5 września , będę miała prezenty urodzinowe [emoji4] a swoją drogą wrzesień jest super bo młodą mam z września [emoji5][emoji5]

Ja niestety dalej umieram z bólu wyrzynajacej się osemki, 2 dni na ketonalu , bylam z rana u dentysty mam stan ropny i dumox mam brać a później muszę jej po usuwać bo mam za małą paszczę wrrr.

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...
Ooo nie, osemki ponoc cholernie bola [emoji53][emoji53][emoji53]
Ja w srode ide do dentysty jednak na usuwanie nerwow [emoji22]
W zeszlym tyg przed sylwkiem nie poszlam bo sie balam..juz teraz ciul musze isc

inis na razie musi mi ropa zejść bo jest jej dużo, ze nawet gardło mam zawalone...
Mam od nowefo roku dietę haha bo wczoraj tylko jogurt pitny dalam rade pochłonąć , ani nic pogrysc ani paszczy otworzyć [emoji48]
W czwartek mam przyjść i obejrzymy co mi powie...

Agnesis a niechcesz siknac?

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Nie [emoji38] jakoś nie mam przekonania [emoji12]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Ja wierze,ze cos w tym jest
Na pewno poznaje juz siostrzyczke
A jak z mezem ?? Odobrocia£ czy jeszcze siedzi sam.ze soba i sie zlosci.na.caly swiat ?

A wrzuciłam sobie fotkę noworoczna na fb to zalajkował serduszkiem i tyle ... A tak nie odzywa się A rano pojechał do pracy. Ja jechałam dziś do lekarza to mi nawet raczył samochód z garażu wystawić żebym nie traciła czasu

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A wrzuciłam sobie fotkę noworoczna na fb to zalajkował serduszkiem i tyle ... A tak nie odzywa się A rano pojechał do pracy. Ja jechałam dziś do lekarza to mi nawet raczył samochód z garażu wystawić żebym nie traciła czasu

To ma focha na calego
Poki co nic mu nie gotuj [emoji38][emoji38][emoji38]

Co do bólów brzucha. To normalne. Organizm musi sie przestawić bo przecież normalnie miałbybyć okres . To duży wysiłek dla organizmu. Mnie też w dzień planowanej miesiączki bolał brzuch jak na okres . Więc nie rozumiem skąd tyle pesymizmu. To wy matki musicie najbardziej wierzyć w te fasolki. Porażki były A teraz jest nowa nadzieja i trzeba dac jej szanse

Dziewczyny ale niestety ze sprzątaniem nie wypalilo. Już poszedł w ruch odkurzacz. Kuwa mać. No nie lubię syfu. Ale obiadu za chiny mu nie zrobię. Masło tylko kupiłam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] choć korcilo mnie kupić takie małe co w hotelach dają [emoji23][emoji23]

reklama
Do góry