reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

dżoł - nowe nadzieje !!!! Niech sobie tam fasolka rośnie

Ładnie się zapowiada ten nowy rok , niech się posypią te dwie kreski jedna za drugą , życzę wam tego z całego serca !!!

Ale zimno na polu :-), tak mi się nie chciało wstać odwozić dzieciaki , skrobanie auta :-(, coraz ciężej z tym bębnem po schodach wchodzić :-)

Miłego dnia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wchodzę a tu takie wieści!![emoji2]
Dzol trzymam kciuki aby kreseczka jutro byla duzo ciemniejsza![emoji7]
Super![emoji2]
Swietnie sie skonczyl tutaj stary rok i swietnie zaczal sie nowy![emoji106][emoji2]
Ooo tak grudzien byl szczesliwy[emoji2]
Oby teraz juz po kolei szło[emoji2][emoji106]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Dzol, Anula a miałyście jakieś objawy przed testem? Jakieś bole, sikanie, mdłości itp itd?? [emoji16]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Hej...

Gratulacje dżoł , będzie dobrze ! [emoji110][emoji110][emoji8]

Pierwszy raz nam się na wątku tak posypało [emoji4][emoji4]

Rodzić mi tam 5 września , będę miała prezenty urodzinowe [emoji4] a swoją drogą wrzesień jest super bo młodą mam z września [emoji5][emoji5]

Ja niestety dalej umieram z bólu wyrzynajacej się osemki, 2 dni na ketonalu , bylam z rana u dentysty mam stan ropny i dumox mam brać a później muszę jej po usuwać bo mam za małą paszczę wrrr.

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Ciagniecie w pachwinie/jajniku i bol cyckow po zew. stronie przy dotykaniu. Juz jakies 1,5 to trwa. Raz lzej raz mocniej ale czuc.
Edit:a w sylwka troche wypilam ale ze mnie taka imprezowiczka ze nawet redsa nie dopilam i 2 lyki szampana wzielam a dzien wczesniej lampke wina wypilam [emoji44]
Gin w czwartek bo na srode miejsc nie ma [emoji17]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
W końcu sie nam zła passa na forum przerwała [emoji106][emoji106][emoji106][emoji2]
Mnie boli podbrzusze jak na @ wiec pewnie przyjdzie jak w zegarku [emoji12]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Bum - u mnie też były problemy z ósemką, bo mi dziąsło zachodziło na zęba i zrobiła się tzw. kieszonka. Co chwilę stan zapalny.. ale wystarczyło wyciąć kawałek dziąsła (3 minuty, zero bólu) i już problem nie wraca :) podpytaj dentysty, może u Ciebie też by pomogło :)

agnesis - nie mów hop ;) jeszcze się okaże że dobra passa trwa :D

reklama
inis na razie musi mi ropa zejść bo jest jej dużo, ze nawet gardło mam zawalone...
Mam od nowefo roku dietę haha bo wczoraj tylko jogurt pitny dalam rade pochłonąć , ani nic pogrysc ani paszczy otworzyć [emoji48]
W czwartek mam przyjść i obejrzymy co mi powie...

Agnesis a niechcesz siknac?

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Do góry