reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Taaa, ucze się. Jakieś podstawy typu spodenki, apaszki, poszewki itd to uszyję bez problemu ale teraz czeka mnie większe wyzwanie bo kończymy remontować pokój Małej i chcę własnoręcznie (maszynowo :D) zrobić dodatki do jej pokoiku.
Dlatego szukam sprawdzonego sklepu z tkaninami :)

reklama
Inis na necie szukaj, na pewno cos znajdzie. Ja sie nie znam[emoji23] moja mama z zawodu to krawcowa, jakie ona mi kiedys kiecki szyla[emoji7][emoji7][emoji7]
Chociaż chyba tez bede sukienke moja slubna szyc bo nic mi sie nie podoba. Ja mam troche inny gust i wyobrazenie tego wszystkiego[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny,nie chce sie nakrecac i nie chce zapeszac, bo mam pco i bla bla bla ale chyba po ziolkach owu mi ruszyla [emoji51][emoji51][emoji51][emoji51][emoji51][emoji51]
Wiem,ze niemowione ze w tym cyklu zajde ale dzis jest rowno 14 dc i "cos" sie kurde dzieje.
W zeszlym miesiacu i dwa miesiace temu nie mialam takich ciemnych testow.... spojrzcie same. Zaraz wstawie wam fotke [emoji4][emoji4][emoji4]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Nuria ruchy jako smyranie zaczęłam czuć dość wcześnie bo w 18 tygodniu ciąży a takie prawdziwe kopniaki to w 22. Teraz to już tak kopie czasami, że mi brzuch podskakuje.
Ja nie wiedziałam czy to są kopnięcia i znalazłam w necie sposób. Położyłam sobie na brzuchu pilota od telewizora. Okazało się, że jak czuje takie strzelanie w brzuchu, to pilot się rusza. Nieźle co nie ha ha ha.

Pierwsze zdjecie zaraz pare sekund po siknieciu

1483361507-aaaaaa.jpeg

Drugie po niecalych dwoch minutach
1483361529-aaaaaa.jpeg

A to zdjecie przed 10 minutami [emoji51]

1483361637-aaaaaa.jpeg

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Carmen - noooo jak w morde strzelił jest owu! :D DO DZIEŁA! :D
Super, że ziółka działają. Ale dobre wieści na ten początek roku :D

Do góry