reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
U mnie śnieg pada [emoji4][emoji4]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Bum- współczuje tego bólu zęba .... my tez czekamy na śniegi może będzie w ferie

Rene- mąż może tak cicho po swojemu próbuje pokazać że ' przeprasza' :), a ty się tez tak nie stresuj nie wskazane

nuria- u mnie tez wieje :( i zimno blee

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie śnieg padał od rana i dopiero przestał. Nie mam zamiaru dziś z mieszkania wychodzić o:-)

Dżoł nie martw się bólami. Ja do 18 tygodnia ciąży miałam mega bóle jak na miesiączkę. Ciągle chodziłam do łazienki i sprawdzałam czy nie krwawie. Na szczęście to było od rosnącej macicy:-)mnie brzuch boli do tej pory ale już nie panikuje jak wcześniej. No i od kiedy biorę magnez jest duuuzo lepiej.

Rene masakra z tym twoim chłopem!

Nati jak Adaśko? Kiedy masz wizytę? Ja w środę zaczynam 25 tydzień:-) za tydzień muszę zrobić test z 75 gramami glukozy:-(

Tynka a od kiedy zaczelas czuc ruchy? Bo piszesz ze zaczynasz 25 tydzien, a moja kolezanka jest w 24 tygodniu i jak na razie to czuje jedynie takie smyranie, ale konkretnych ruchow nie

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

bum - to zdrowiej, od siebie polecam płukać naparem z kory dębu, pięknie ściąga i łagodzi stan zapalny. Niestety wiem co nieco o tym ;)

Rene - hahah pomysł z masłem jak w hotelu pierwszorzędny :D

nuria - u mnie słońce świeci ale pizga równo. Brr wywiało mnie na spacerze.

Anula - nie chcę wywierać presji ale sikaj wreszcie :D

reklama
Inis szycie[emoji7] zawsze chcialam sie nauczyć, nawet zaczelam cwiczac na szyciu ubranek dla lalek, ale ze szybko z nich wyroslam to i szycie poszlo pozniej w odstawke[emoji23]
A Ty szyjesz?

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry