reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Anula jedz na bete. Ja tez dzis zrobie, a Ty jak zrobisz rano to pewnie po kilku godz bedziesz miec wynik. Ciagnie mnie pachwina. Mam wizje pozamacicznej [emoji27]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Anula jedz na bete. Ja tez dzis zrobie, a Ty jak zrobisz rano to pewnie po kilku godz bedziesz miec wynik. Ciagnie mnie pachwina. Mam wizje pozamacicznej [emoji27]

Nie wiem czy chce ją robić czy poprostu poczekać.... tej ja miałam pozamaciczna i uwierz mi ze to pachwina nie ciągnie i jest to zupełnie inny rodzaj bólu niż te które odczuwamy to raz a dwa żeby coś się działo to beta musi być ok 1000 o więcej coby przechyk rozwalił jajowod ... więc spokojnie

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Anula to chociaż testa machnij po 9 [emoji1]
Dzol ból w pachwinach to normalny objaw wiec nie myśl nawet zle. Zobaczysz, ze teraz bedzie dobrze [emoji4]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Anula to chociaż testa machnij po 9 [emoji1]
Dzol ból w pachwinach to normalny objaw wiec nie myśl nawet zle. Zobaczysz, ze teraz bedzie dobrze [emoji4]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Noo dziś machne :) kupię jak będę jechała przy okazji...nie chce się nakręcac ... ty lepiej machnij[emoji39]

"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Mi już przeszła ochota na testowanie [emoji38]

Mi już przeszła ochota na testowanie [emoji38]

Hehe ja dziś też nie mam weny ... nic a nic ....

Nie powiem że nie rozumiem... Ja przez lata się tyle testów nadrobilam że jak wyszedł mi pozytyw to na betę nie pojechałam wcale. A wcześniej nie raz, nie dwa, nie pięć [emoji14] a jak przyszło co do czego to tylko kilka sikanych i tyle. Za dużo rozczarowan już.

Ale sikańce to róbcie [emoji2]

Nowy Rok, nowe nadzieje czy trzecie poronienie ?
9623c43a26635c4b3eb186d5c2827370.jpg

Trzymam nadal mocno kciuki [emoji106]
Będzie dobrze, już przecież pora by było dobrze [emoji16][emoji106]
Gratuluję

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

reklama
Hejka!

Dżoł bardzo się cieszę! Ależ ten grudzień był szczęśliwy dla poczęć:-) we wrześniu będzieny tu czekać na zdjęcia noworodków, a nie pozytywne testy hi hi

Do góry