reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Tynka nie przemęczaj sie. Nie musi być idealnie, jesteś w ciazy i o tym musisz bardziej myśleć niż o błysku w domu [emoji4][emoji4][emoji4]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

reklama
Oj Tynka, przystopuj bo 15 skurczy to zdecydowanie za dużo. Ty masz się oszczędzać a jak nie będzie dobrze posprzątane to się krzywda wielka nie stanie..

Olinek jest już z nami[emoji177] 28.11 g. 8.55

Hej dziewczyny, u mnie sprzątnie, w końcu znalazłam czas, okna już umyte, czas na reszte. Mam zamiar dzisiaj skończyć, a jutro pakować prezenty i dekorować dom. :) U mnie @ ma być 20, więc może na I dzień swiąt już jej nie będzie.

Wiem wiem dziewczyny. Młody najważniejszy i naprawdę staram się oszczędzać bardzo. Mówiłam swojemu lekarzowi o tych bolesnych skurczach ale po badaniu stwierdził, że taka moja uroda, bo szyjka długa i twarda i nic się nie dzieje złego. Mimo wszystko ja i tak panikuje jak za długo nie przechodzi.

Wonderful podziwiam za umycie okien:-) Moje od Wielkanocy brudne i już tak zostanie niestety. Rolety zaciągnę he he he

Wiem wiem dziewczyny. Młody najważniejszy i naprawdę staram się oszczędzać bardzo. Mówiłam swojemu lekarzowi o tych bolesnych skurczach ale po badaniu stwierdził, że taka moja uroda, bo szyjka długa i twarda i nic się nie dzieje złego. Mimo wszystko ja i tak panikuje jak za długo nie przechodzi.

Wonderful podziwiam za umycie okien:-) Moje od Wielkanocy brudne i już tak zostanie niestety. Rolety zaciągnę he he he
Ty to masz usprawiedliwienie, nie musisz myć. :) Albo można pozaklejać naklejkami świątecznymi:biggrin2:

My wrzucamy podczas Wigilii dopiero, a za dzieciaka to po Wigilii z rana się dostawało jak się wstało ;)

Agnesis -U mnie też nieład jeśli chodzi o prezenty i spożywkę. Wigilia będzie u mnie ale w ograniczonym stanie. Tylko teście, moja mama, my i starsza sąsiadka z dołu ...bo jest samotną kobietą i zaprosiliśmy ją :) Mój brat się gniewa i od ponad roku nie rozmawiamy,więc .. jego rodziny nie będzie.
U mnie tak samo prezent sie dawalo po wigilii albo max na drugi dzien
Ale w tym roku jakos szybciej je wrzucilismy,niech mala sie naoglada hehe

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny!
Ja już rybki mam w domu, znaczy w zamrażalniku - kupiłam cudnego dorsza :szok:, i oczywiście łososia - karpia nie uświadczyłam :crazy:

Ten tydzień będzie ciężki :D ale pozytywnie hehehe - przynajmniej nie myśle o cyklu :D

A Wy co tam porabiacie? co taka cisza?

Mój wykupił na tydzień internet aż naszego nie naprawią, więc mam połączenie ze światem! :D

reklama
Ja leniuchuje :-)

Artemida ja uwielbiam wszystkie ryby. Mniam...już się nie mogę doczekać sałatki ze śledziem i buraczkami mojej babci.
Ja w tym roku raczej nic szykować na Wigilię nie będę. Jadę na gotowe:-)

Carmen u mnie prezenty zawsze w Wigilię po kolacji:-)

Do góry