reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

anula no śnieg ją masakrycznie zasypał, choć jajnik mnie już cmi , aleee sluz od 20dc mam ciągle rozciagliwy, moze jaka infekcja [emoji53]

kacha ja jestem jeden cykl za tobą...

anula no moja czacha tez odpoczywa od starań , myslen itp... I jakoś się lepiej psychicznie czuje [emoji4]

Dziewczyny drinkujcie , winkujcie ja jutro będę [emoji5][emoji5]

agnesis przyjezdzaj do mnie wyskoczymy gdzies na weekend [emoji6]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wstawać ...rozróby w Polsce :D
K do pracy wybył o 4:00 rano, a po 5:00 słyszę jakieś odgłosy ...i nagle:
''mamo brzuszek mnie boli, mogę z Tobą spać''?
I tak się położył, zaczął ględzić i było po spaniu:D

Z nowości u nas to... wczoraj ubraliśmy choinę a krzywa jak cholera :) Młody sam prawie wszystko zawiesił.

WP_20161217_002.jpg
WP_20161217_003.jpg

WP_20161217_005.jpg

Załączniki

• WP_20161217_002.jpg
    WP_20161217_002.jpg
    510,6 KB · Wyświetleń: 160
  • WP_20161217_003.jpg
    WP_20161217_003.jpg
    533,4 KB · Wyświetleń: 160
  • WP_20161217_005.jpg
    WP_20161217_005.jpg
    528,2 KB · Wyświetleń: 160
Oj tam krzywa czy nie, przynajmniej masz. Moj chłop zanim choinke przyniesie bedzie Wielkanoc [emoji23] już mu zapowiedziałam, ze jak do poniedziałku w domu nie bedzie choinki to sama wybiorę i znow bedzie marudził, ze nie taka [emoji38]
Mi nadal brakuje wielu prezentów. I nadal nie mam listy zakupów spożywczych [emoji23] co prawda wigilii nie robie i siebie, ale dostałam kilka wytycznych co mam zrobic, póki co tylko pierogi zrobiłam i zamroziłam [emoji12]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Hello [emoji51] witam sie i ja
Wczoraj was podczytalam,ale nie mialam weny do pisania [emoji53]
Prezenty juz dla malej zapakowane,dzis w nocy wrzucilam je pod choinke. Ciekawe jaka bedzie jej reakcja na kartony hehe

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Hello [emoji51] witam sie i ja
Wczoraj was podczytalam,ale nie mialam weny do pisania [emoji53]
Prezenty juz dla malej zapakowane,dzis w nocy wrzucilam je pod choinke. Ciekawe jaka bedzie jej reakcja na kartony hehe

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
My wrzucamy podczas Wigilii dopiero, a za dzieciaka to po Wigilii z rana się dostawało jak się wstało ;)

Agnesis -U mnie też nieład jeśli chodzi o prezenty i spożywkę. Wigilia będzie u mnie ale w ograniczonym stanie. Tylko teście, moja mama, my i starsza sąsiadka z dołu ...bo jest samotną kobietą i zaprosiliśmy ją :) Mój brat się gniewa i od ponad roku nie rozmawiamy,więc .. jego rodziny nie będzie.

reklama
Nessi u nas święta od dawna nie sa takie jak być powinny... chciałabym, wręcz marzy mi sie żeby cała rodzina spotkała sie w jednym miejscu, w jednym czasie... a nie każdy sobie [emoji55]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Do góry