reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Tynka ja mam to samo kocham ryby :) szkoda że do tanich nie należą nawet tutaj gdzie wydawałoby się że ryb jest dostatek to i tak cena szokuje. Nie wiem czy czasem w Polsce nie są tańsze...
Ale po tą są święta żeby się najeśc rybek po koniuszki uszu :)

I tak w tym roku będą śledzie z cebulką i jabłkiem w oliwie i occie. śledzie w pomidorach, ryba po grecku (uwielbiana u nas) łosoś smażony, rybka smażona w occie i pulpety rybne w zalewie :D
Poza tym barszcz czerwony, zupa grzybowa, pierogi z kapustą, uszka z grzybami i paszteciki z ciasta francuskiego i kruchego z pieczarkowym farszem...
A na deser kutia (przepis pra babci) torcik gruszkowy i mini serniczki z czekoladą :D

To będzie na prawde szaaaalony tydzień :D

reklama
Ja rzuciłam lenia i wzięłam sie do roboty [emoji1] pojechałam na zakupy, trochę ogarnęłam i gotuje bo mam ochotę na cos [emoji12]
Co do ryb, to w ciazy sie zrazilam i nie lubie za bardzo, ale wczoraj mnie taka ochota naszła, ze kupiłam dorsza, usmażyłam i pozarlam z wielkim apetytem [emoji38] a karpia nienawidzę [emoji12]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Artemida to ja wpadnę do Was na wigilie, bo jak czytam co będziesz serwować, to mi ślinka po same kostki sie ciągnie [emoji12]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Artemida fajnie by było [emoji1]
Anula jak tam? Którzy na mecie? [emoji4]
Ja tu specjalnie dla Ciebie na toast chłodzę [emoji38][emoji38]
52c648ac1b55c0a8844036b3242f0aca.jpg

Łooo ale sie objadlam [emoji12] od razu mi lepiej [emoji38]
W ogóle wczoraj u fryzjera spotkałam panią ginekolog, która przeprowadzała u mnie zabieg po poronieniu. Jakoś tak znow mi sie smutno zrobiło, bo już bym miała maleństwo w ramionach... ehh ale co zrobic, nie mozna sie wciąż zawieszać i cofać w czasie, gdybać. Trzeba brać co jest i isc dalej [emoji55]
Żebyśmy wszystkie tak mogły z arbuzami chodzić w 2017 [emoji16]

reklama
Hejka my na urodzinach u P siostry , zaraz wyruszamy do domu , ogarniamy sie i do sąsiadów na imprezke haha młoda na joc u cioci więc będziemy odpoczywać [emoji3][emoji4]

Tynko odpoczywaj bo po doopie !

Nessi aa tam krzywa fajna ta choinka [emoji6]

Agnesis u mnie dzis tez bedzie CARLO ale fioletowe [emoji5][emoji5]

Artemida ty masz zawod kucharza?

Buziam Was wszystkie [emoji8][emoji8]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry