reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Cześć dziewczynki. My jeszcze z Wiki w łóżku ... Ale czas ruszyć dupki i posprzątać. Też myślę nad ubraniem dziś chojaka ale mąż na dodatkowej robocie a ja sama jej nie przywlekę ehh...
Co dziś robicie na obiad,bo ja już rzygam tymi obiadami zwłaszcza że jeden dla nas drugi dla córki bo ona alergik na białka mleka krowiego i gluten :/

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nessi u nas święta od dawna nie sa takie jak być powinny... chciałabym, wręcz marzy mi sie żeby cała rodzina spotkała sie w jednym miejscu, w jednym czasie... a nie każdy sobie [emoji55]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Oj tak agnesiss ... Też bym chciała jak było kiedyś ,wszyscy razem A teraz każdy sobie i w ogóle jakaś taka duma ambicja ehhh

Oj tak agnesiss ... Też bym chciała jak było kiedyś ,wszyscy razem A teraz każdy sobie i w ogóle jakaś taka duma ambicja ehhh

Dokladnie, a mnie to meczy, bo do każdego trzeba isc, do jednych dziadków, do drugiego dziadka, do teściów... moja reszta rodziny za granica, wiec tak jest do doopy trochę [emoji849]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Anula dzis w rajdzie jedzie [emoji2]

Oj tak agnessis dokładnie u mnie to samo gdzie jeszcze parę lat temu wszyscy przy jednym stole siedzieli , było nas z 15 osób A teraz raptem przy wigilijnym stole została 4 a w tym roku pewnie i 3bo matka z ojcem w konflikcie. Do doopopy

No cóż ...czasy się zmieniają. U mnie teście też chcieli swoją zrobić ...jakby to był jakiś koszmar mieć wspólną Wigilię z moją mamą. Ale powiedzieliśmy, że jeździć na wariata nie będziemy zwłaszcza, że rozpiętość między teściami a moją mamą to ponad 100 km.

Nessi ja od godziny mowię, ze muszę jechać do sklepu. I na gadaniu na razie stanęło. Nic mi sie nie chce [emoji12]

reklama
Hejka
Doczytałam zaległości ale już nie pamiętam co komu odpisać....skleroze mam taką, że brał słów.

Nessi super choinka wygląda! ja jej skrzywienia nie widzę w ogóle!

Co do świąt to u mnie jest mega rodzinnie ale za to muszę się bardzo najeździć. Najpierw u teściów i do męża dziadków trzeba skoczyć a potem rodzinna Wigilia u mojej babci gdzie przy stole zasiądzie ok. 30 osób.
Święta to taki czas, że chciałoby się żeby cała rodzina była w komplecie. Niestety czasami się nie da :-(

Ja mam jutro gości. Moja koleżanka ze studiów przyjeżdża z rodziną . Jestem chrzestną jej córki:-) zrobiłam nadziewane skrzydełka z kurczaka i faszerowane piersi z kurczaka. Do tego będzie salatka z sosem czosnkowym a na deser szarlotka.
Czeka mnie jeszcze sprzątanie. Niestety muszę sobie robić przerwy bo strasznie mi się brzuch napina i mnie to trochę boli:-( staram się nie martwić ale i tak to robię...już z 15 skurczy takich miałam:-(

Do góry