reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum tak Technik kucharz :D mój kierunek nazywali "Wyższa szkoła gotowania na 'podwójnym' gazie" :D
Wspomnienia xD

A swoją drogą na 2 temacie staraczkowym wysyp ciąż - masakra :( gdzieś tam głęboko boli strasznie

reklama
Artemida tak czułam, że ty musisz mieć coś wspólnego z gotowaniem! Super, na każdej imprezce możesz się wykazać talentem:-) Ja bardzo lubię gotować, ale od kiedy muszę wymyślać obiady dla męża, to już mi się znudziło trochę.
Też zauważyłam, że tamten wątek obfituje w szybko zaciążające dziewczyny...

Bum ale imprezowy dzień masz:-) mężowi zawsze mówię " nie popłyń za bardzo" ale tobie właśnie życzę żebyś dała czadu, a co! należy Ci się:-) szalej ile się da:-) a ja już grzecznie leżę i pachnę

Chyba w poniedziałek powiem mężowi, żeby mi choinkę rozłożył ( mam sztuczną ) . Już dawno miałam ją ubrać, ale jakoś się zebrać nie mogłam.

Tynkuś no właśnie akurat zachodzą w najlepszym do tego miesiącu, a ja nawet nie wiem jak wyglądają 2 kreski :( i nie wiem czy kiedykolwiek w ogóle je zobaczę a jak już zobaczę to czy utrzymam...
Najgorsze, że nie mam alternatywy...kariery zrobić też nie mogę. Brak planu na życie bez potomstwa

Pomarudziłam - czas się ogarnąć!!!

Tez widziałam jaki tam urodzaj w ciąże. Az cieżko uwierzyć, bo my tutaj to chyba sie nie staramy tylko czekamy na cud. Moze powinnysmy zmienić nazwę wątku [emoji23][emoji23][emoji23]
Jestem cała w brokacie, bo robiłam z młodym kartki [emoji12] świece sie jak na sylwestra wiec czekam az pójdzie zaraz spać i wezmę wino do towarzystwa - impreza ze hoho [emoji38][emoji38][emoji38]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

W sprawie choinki jest przełom. Niby we wtorek S przywiezie... czuje, ze w środę bede musiała sama jechac [emoji23] ale dobra poczekam, dam sie wykazać chłopu [emoji12]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Mam i ja [emoji16]
1482001877-1d1mld.jpeg

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bede miała ostatnia choinke [emoji28][emoji849]

Karola choinka bardzo ładna. Najważniejsze ze jest, mała czy duża... nie ma znaczenia [emoji4] ja tez bym chciała nieduża.
Ale bardzo podoba mi sie tez bohater drugiego planu...Jack [emoji23]

reklama
Do góry