reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Mania no u Was to teraz w ogóle ciężki czas. Spokojnie bedą kolejne cykle, nie martw sie o ten. Czasem lepiej odpocząć niż zadręczać sie myślami.
Kacha mnie już nie ruszają kobiety w ciazy i niemowlaki.
Co jak co, ale na pewno nie jesteś wybrakowana [emoji4]
Myślimy pozytywnie i cieszymy sie z tego co mamy, bo to jest najważniejsze. To co jest tu i teraz [emoji4]
Zdrówko!
aeca0942c7fb31e466a8e31ea872e009.jpg

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

reklama
Ale to ze sie bardziej bedziecie nakrecac to wam napewno kochane nie pomoze, na kazda przyjdzie czas a stres nie pomaga w zajsciu a wrecz przeciwnie
Zdaje sobie z tego sprawe
Przerabiałam to w pierwszych staraniach
Wtedy nam zeszło 4 lata
Mało optymistycznie, prawda?

Do listopada byłam spokojna, a teraz coś we mnie wstąpiło [emoji33]

Jak się czegoś pragnie to trudno tego pragnąć mniej....

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Mania no u Was to teraz w ogóle ciężki czas. Spokojnie bedą kolejne cykle, nie martw sie o ten. Czasem lepiej odpocząć niż zadręczać sie myślami.
Kacha mnie już nie ruszają kobiety w ciazy i niemowlaki.
Co jak co, ale na pewno nie jesteś wybrakowana [emoji4]
Myślimy pozytywnie i cieszymy sie z tego co mamy, bo to jest najważniejsze. To co jest tu i teraz [emoji4]
Zdrówko!
aeca0942c7fb31e466a8e31ea872e009.jpg

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Dlatego nie naciskam na mojego męża bo nie o to chodzi
Sama nie wiem czemu to tak bardzo teraz, w tym cyklu, we mnie siedzi

Kurde ja nie mam żadnego trunku w domu, a może by mi dobrze zrobił

Ale Twoje zdrowie [emoji485][emoji485]

Dziewczyny sie musimy umówić na lampeczke wina [emoji1][emoji1]
Mi sie marzy wyjście babskie, ale moje koleżanki Matki Polki obiadki mężom gotują, a pózniej dziećmi sie zajmują, bo ich mężowie maja dwie lewe rece chyba do wszystkiego i tak zawsze doopa ze wszystkiego wychodzi [emoji23] no mowię Wam paranoja. Moj chłop nawet z kilkudniowym maluchem mógł zostawać, a moje koleżanki kilkuletnich dzieci nie mogą z facetem zostawić, tragedia! Ja codziennie wieczorem mogę isc gdzie chce, ale nie mam z kim [emoji23] kuźwa, dobrze ze sobie tego psa sprawiliśmy [emoji23][emoji23][emoji23]

Dzięki dziewczyny
Ogarnęłam się, troche mi lepiej
No trudno, poczekam, świat się nie zawali
W styczniu pójdę na monitoring zobaczyć czy na pewno i kiedy dokładnie jest owulka i przyszły rok postaram się jeszcze na spokojnie [emoji4]

Ja też mam tak że jak już mąż może zostać z młodą to ja nie mam z kim wyjść [emoji32] a przydałby mi się porządny reset

Mania ja tylko nie rozumiem dlaczego kobiety same robią ze swoich facetów ułomnych debili. Bo co? Bo zajmują sie dziećmi inaczej niż my? Zrobią inna kolacje niż my? Czy odpuszcza inhalacje jak dziecko marudzi? Świat sie nie zawali, a ludzka psychika i owszem, moze. Ile mozna żyć tylko domem i praca? Ja bym sfiksowala. Tyle ze jak sie facet przez kilka lat nauczy, ze wszystko ma pod nos podane i nic w domu nie musi, nawet zająć sie własnym dzieckiem to pózniej już go bedzie cieżko przestawić... ehh szkoda gadać, napije sie [emoji12]

Mania ja tylko nie rozumiem dlaczego kobiety same robią ze swoich facetów ułomnych debili. Bo co? Bo zajmują sie dziećmi inaczej niż my? Zrobią inna kolacje niż my? Czy odpuszcza inhalacje jak dziecko marudzi? Świat sie nie zawali, a ludzka psychika i owszem, moze. Ile mozna żyć tylko domem i praca? Ja bym sfiksowala. Tyle ze jak sie facet przez kilka lat nauczy, ze wszystko ma pod nos podane i nic w domu nie musi, nawet zająć sie własnym dzieckiem to pózniej już go bedzie cieżko przestawić... ehh szkoda gadać, napije sie [emoji12]

Też nie rozumiem, ale staram się nie oceniać
Ich sprawa

Ja też się napije, jak mąż co przyniesie [emoji16][emoji12]

Mania niby nie oceniam, a próbuje to jakoś zrozumieć, ale chyba mi nie idzie [emoji12]
Widac weekend sie zaczyna, dziewczyn na forum ni ma [emoji38]

Mania niby nie oceniam, a próbuje to jakoś zrozumieć, ale chyba mi nie idzie [emoji12]
Widac weekend sie zaczyna, dziewczyn na forum ni ma [emoji38]

Niech odsapną od forym jak im to dobrze zrobi [emoji106]

Nie próbuj rozumieć bo szkoda Twojej energii [emoji12] nie ogarniesz, próbowałam.... [emoji12]

Idzie jakiś trunek do mnie [emoji16]
Ale najpierw wskocze pod pryszni

reklama
Do góry