reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum to ja tych pomocników proszę, ale rano jak moj w pracy bedzie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Bum ja też pomocników !
Agnes daj znać jak juz od ciebie wyjdą nogi ogole[emoji41]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Anula no mam nadzieje ze 6go gdzies pod łóżkiem mi sie schowają, bo poduszki takiej wielkiej nie mam [emoji28]

Ja też chętna na takich pomocników!
Agnesis mój teraz siedzi tydz. w domu z synkiem i oczywiście nic nie zrobi w domu, obiad mi ugotuje ale taki żeby się nie narobić. ja latam na zakupy, pracuje i dziś jadę po auto do mechanika. A jeszcze przychodzę do domu i chatę ogarniam.

Bum co za przystojniaki.nie rób smaka:D:D A tak pozatym hej dziewczyny.I mnie śnieg sypie cały dzień masakra już tyle nasypalo:szok:Ale ja uwielbiam jak tak pada śnieg.super jest.powiem wam że dziś moja przyjaciółka miala cc urodziła trzecie dziecko.córeczkę Sonie.sliczna jest:blink:moj mąż zaczął coś mówić że on niechce żebym była cięta,że będzie mnie bolało i on tego niechce.kurczę w tamtych ciazach jakoś o tym nie myślał ba nawet aż tak się nie przejmował.teraz mówi że może jednak zrezygnujemy...helooooo myślę sobie.No najpierw nawet się wzruszylam ze taki troskliwy Ale potem zła bylam:realmad:no ale ja nie zrezygnuje mimo że się też boję...

Zostawcie mi jednego , a nie wszystkie biorą [emoji23][emoji23]
Mój P jak mi w tych majtach co mu kupilam wyskoczy to tez będę mials takiego ino z bojlerem a nie kaloryferem [emoji38][emoji38]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Bum to ja tez takie gaciory zakupie [emoji1]
Judytka zapytaj go wprost o co chodzi? Bo jakoś dziwnie, żeby z powodu możliwości przechodzenia przez cc rezygnować z posiadania kolejnego dziecka? Nie rozumiem [emoji54]

reklama
No właśnie mnie to zdziwiło bo mój mąż bardzo chce dziecko a tu nagle taki lęk się pojawił.wiem że on o mnie myśli.chyba nie chce żeby mnie bolało.już prawie 8 lat minęło od tamtej cesarki i już człowiek zapomniał jak to jest.sama się boję...

Do góry