reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

anula mój m też ma podobnie gada. Ale zauważyłam ostatnio że, kiedy ja mam pozytywne chwile to on negatywnie wtedy się udziela a jak ja mam z reguły doły to u niego pozytyw.Więc już sama nie wiem co w jego głowie siedzi. Życie staraczek nie jest łatwe i każda ciąża wokoło nas frustruje. Też czuję się gorsza, że nie mogę zajść. Normalnie jakbym bezpłodna była.
Wiesz faceci są prości to i ich myślenie takie jest .... a my analizujemy,rozpamietujemy,szukamy przyczyny i to przekłada się strasznie na nasze funkcjonowanie .... chciałabym czasami tak jak oni -nie myśleć tyle i juz ,ale nie da się,nie potrafie ... musimy wymyslic jakiś cud plan na codzienność [emoji41]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

reklama
anula dokładnie tak jest ...
I jest to bardzo przykre...
A ja z P czuje , ze się bardzo oddaliłam , on wiecznie w pracy nawet popadać z sobą nie mamy jak , ja uziemiona w domu - kura domowa 101% , szkoda , ze za to płacone nie ma ...
A kiedyś od P jeszcze uslyszlam , przecież ty nic nie robisz siedzisz INO w domu to dopiero zabolalo i czasem człowiekowi jeszcze bardziej się nie chce...
Dlatego starać się można , ale jakoś dobtego trzeba się ogarnąć... [emoji55]

Lunciak rośnie jak na drożdżach , mam nadzieje , ze duża nie będzie...
1480594169-1d1mld.jpeg

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Bum a olać stara plotkare,nie jej interes ,niech sobie ukryta prawdę poogląda ....
A zima piękna u ciebie ,u mnie ciepło 6st. i deszcz leje [emoji53]

Artemida a ty masz Pco ? Kurcze no mam nadzieje ze jakiej jajo się wybije i zacznie rosnąć .... dobrze ze monitorujesz ....

Tak niestety jestem posiadaczka Pcos :-(

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

Bum haa ja też się nie przemeczam ze przecież latanie na szmacie to relax ... w sumie nigdy mi nie dowalil w tym temacie ale trafia mnie jak siedzi na kanapie przed kompem i jest ok a jak poproszę żeby naczynia zmyl to mówi ze dobra i siedzi a jak poganiam to przeciez ma czas do 24 dzień się nie skoczył i h
.. robie to sama . ...
W kwestii staran mi raz dowalil żebym go zmieniła na kogoś innego to ma pewno będzie ok - buty mi wtedy spadły .... potem oczywiście przeprosil bo przemyslal i w nerwach ....

A mój m z reguły mówi , że nic nie robię. Zawsze się targuję że on ma fizyczną pracę a ja siedzącą. Trafia mnie wtedy. Idę codziennie na 8 godz. do pracy, podwozi mnie pod pracę ale sama wracam piechtą 25 min.Lecę po synka do przedszkola, robię po drodze zakupy i w domu ogarniam chatę.

Kacha ja to bym takiej sąsiadce powiedziała, żeby te gwoździe w głowę sobie wbiła [emoji35]
My o staraniach w ogóle nie rozmawiamy, żadnych tematów dzieci i ciazy. Zanim poroniłam to jeszcze było mu przykro jak przychodził okres, a teraz jakby miał to zupełnie gdzies. Widzę, ze pasuje mu to, ze siedzę w domu jako kura domowa, bo wszystko ma zrobione i niewiele musi sie udzielać w obowiązkach domowych, tylko jak to kura czasem za dużo gdacze i wtedy tez slysze, ze siedzę w domu cały dzien i z nudów sie czepiam [emoji54] ale za to wczoraj w szpitalu przepraszał mnie za wszystko za co tylko mógł, wiec mu powiedziałam, ze jak bedzie niedobry dla mnie to go częściej te kolki bedą łapać i już moja w tym głowa [emoji23][emoji23]

A mój m z reguły mówi , że nic nie robię. Zawsze się targuję że on ma fizyczną pracę a ja siedzącą. Trafia mnie wtedy. Idę codziennie na 8 godz. do pracy, podwozi mnie pod pracę ale sama wracam piechtą 25 min.Lecę po synka do przedszkola, robię po drodze zakupy i w domu ogarniam chatę.

Faceci już tak maja. Jakby został na miesiac sam i musiałby ogarnąć, prace, dom, dziecko, zakupy, obiady to by sie kuźwa zdziwił jak to kobiety robią [emoji15]

reklama
Do góry