reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

agnesis kto ci tak powiedział?
A u mnie nawet nie pytaj , wczoraj sąsiedzi widzieli , ze mam psa i juz obgadana , ze wariatka azyl w domu robię [emoji19]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Bum no dzis pytałam kolejnej sąsiadki czy często słyszy mojego psa, to powiedziała, ze tak. Ogólnie nie robiła mi wyrzutów z tego powodu, ale mówiła, ze jej tez chcieli kupić psa to powiedziała, ze absolutnie, bo to głupota mieć psa w bloku. Nie no kur*a głupota wielka, lepiej na łańcuchu przed domem. Dlaczego ludzie nie lubią zwierząt? Bo co? Bo sierść? Ale sierść to ja mam u siebie, nie u nich. A dzieciaki tez hałasują czasem bardziej niż te psy. Sąsiadka z parteru tez ma chyba dwa i szczekają cokolwiek usłyszą i jest luz. Chore fuck [emoji53]

agnesis tez kiedys uslyszalam , ze psa to jak bede miec dom, ogrod by sie mogly wybiegac a nie w mieszkaniu.. No ale kazdemu sie nie dogodzi , a taki co nie ma zwierząt to nie wie nic na ten temat i potem sie wszystkiego czepiaja...
Nawet jakbys miala 10 to co komu do tego ty je masz nie , ten ktos...

Moja to wyla masakrycznie , ale tylko jedna sasiadka6 sie czepiala , wlasnie ta co nie ma psa a reszta spoko , wiedzieli ze to pies tęskni i co zrobić , w nocy nie szczeka [emoji6] no ale , musialam cos z tym zrobić bo tez menda dzwoniła na mnie ...

wff2krhmvaem9yip.png

Mam nadzieje , ze moje dziecko az tak sie do mlodej nie przywiaze , na razie to czyta jej bajeczki itp , glaszcze ja ciągle...
1480326105632.jpg
1480326111115.jpg

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1480326105632.jpg
    1480326105632.jpg
    50,1 KB · Wyświetleń: 162
  • 1480326111115.jpg
    1480326111115.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 161
Bum ale psy na parterze szczekają, a czepiają sie tylko nas. Wiec o co chodzi? Ja ją nagrywam już 4 dzien i szczeka sporadycznie, przez kilka godzin szczeka 3,4 razy po kilka sekund.

agnesis moze oni mylą twojego psa od sąsiadów?

wff2krhmvaem9yip.png

Nie wiem, ale raczej nie, bo ta co nade mną mieszka to by najlepiej wiedziała, bo sama mówiła, ze tamte tez szczekają. A moj niby wyje [emoji848][emoji53]

Artemida najważniejsze ze Cie przyjmie. Bedzie dobrze [emoji4][emoji4]

Bum poza tym wkurza mnie to, jak ktoś pieprzy, ze ona wyje cały dzien. Jak kuźwa ja większość dnia w domu siedzę [emoji53] wiec nawet jak wyła to na pewno nie cały dzien!

reklama
Bum jak one słodko wyglądają! Coś mi się wydaje że nowy lokator zagości na dłużej :D
Agnesis a od kiedy jesteście tam z psem?
Artemida trzymam kciukasy :)

Do góry