reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

agnesis moze cie chxe tylko wkurzyc sasiadka [emoji23] powiedz jej ze o dzwine , przewaznie jestem w domu ... Powiedz ze ja nagrywasz i koze przyjsc posluchac jak pies wyje i czy porostu jest to jakis wymysł? Masakra co za ludzie...

Artemida daj znac po wizycie !

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Artemida czytalam , ze przy impantacji tez sie zdarza żywa krew i dziewczyny mylą to z @ hmmm.... Ale dzisiaj sie dowiesz co tam sie dzieje...

Majka nawt gdbym chciała ja zostawić to nie wiem czy sobie moge na nia pzowolic, bo to duzy obowiązek jest a ja tych zwierząt troszkę mam....

wff2krhmvaem9yip.png

Agnes a jak wygląda "akcja dyktafon "? faktycznie tak szczeka ?

Bum slodki widok aż normalnie serce pęka na myśl że taki zwierzaczek został porzucony...

Artemida będzie dobrze ! Czekamy na info ....

Rene a co z Tobą ?
Ness ?

Karola jakiś postęp ?:)

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Mieszkamy tu od września. Początkowo jeszcze pracowałam, wiec wtedy mogła wyć, ale wtedy nikt nic nie mówił, dopiero z miesiac temu sąsiad zaczął sie przypierdzielac, a teraz ja zaczęłam pytać sąsiadów innych jak to jest. Dyktafon - szczeka ale mało, moze włączony telewizor ja uspokaja teraz, nie wiem, nic nie rozumiem z tego i dlatego chodzę wkurzona [emoji53]

Pytanie czy ona mi da radę odpowiedzieć czy to @czy tylko takie plamienia w środku cyklu... Tak czy inaczej cieszę się że udało mi się dostać dziś do niej. Bo sama nie wiedziałabym jak mam to traktować. Czy plamienie po owulacji czy implantacja czy już @

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

Mieszkamy tu od września. Początkowo jeszcze pracowałam, wiec wtedy mogła wyć, ale wtedy nikt nic nie mówił, dopiero z miesiac temu sąsiad zaczął sie przypierdzielac, a teraz ja zaczęłam pytać sąsiadów innych jak to jest. Dyktafon - szczeka ale mało, moze włączony telewizor ja uspokaja teraz, nie wiem, nic nie rozumiem z tego i dlatego chodzę wkurzona [emoji53]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Agnesis - ja miałam wielkiego psa w bloku , mój tez owczarka , teraz mowię ze chce psa dopiero w domu ale inne psy mi w klatce nie przeszkadzają ..., dziwnych masz sąsiadów , mój tez czasami wył no , bo tęsknił i nikt problemów nie robił

Artemida- &&&& nie denerwuj się

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My sie czasem nawet bawimy z psem tak, ze zabieramy mu zabawkę czy przysmak trzymamy i mówimy "daj głos" wiec to chyba tez zabroniona zabawa [emoji33] bo jak dzieciaki sie bawią po klatkach latają jak opętane i szarpią barierki ze echo niesie od dołu do góry to jest spoko. Dobra trzeba mieć to w doopie bo do reszty osiwieje. Zwierzęta nie maja swoich praw i tyle [emoji6]

Do góry