reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

U mnie zima całą parą w dodatku piździ! Chciałam na zakupy jechać ale chyba na letnich oponach sobie daruje.
Carmen24l masz rację, pewnego dnia wrócę z nowym czajnikiem i tyle.
Anula pierwszy miesiąc nie piłam w ogóle i nie funkcjonuje bez niej. Jedna słabsza dziennie nie zaszkodzi tylko muszę kupić nowy czajnik [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Haha majka ty sie nie wdawaj w gadki z dziadami[emoji14][emoji14]
Bum piesek fajny, jak widac po zdjeciach potrzebowal tylko troszke ciepla i milosci!!! Bidulek [emoji22][emoji22]
Kurde 14 grudnia mam otwarte drzwi i bede szla ogladac szkole dla malej [emoji26][emoji26][emoji26] a w styczniu juz mi dadza liste potrzebnych rzeczy. Kurde ledwo co o tym mysle a juz mi sie plakac chce [emoji24][emoji24] dlaczego te dzieci tak szybko rosna....

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
zdecydowanie za szybko ! Człowiek nie zdąży się nacieszyć a tu już koniec ...Jak sobie pomyślę ze mój w kwietniu skończy 10 lat to aż mnie trzęsie ....

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Jak ja moją oddawałam do zerówki płakałam przy wyjściu a ona tak lubi szkołę [emoji4] Teraz ma 7 lat, chodzi do drugiej klasy i dziś jest w szkole od 7.30 do 16.10 horror dobrze że jest zadowolona bo tak wojowałabym że szkołą :mad:

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kochane

Bum ale wy macie dobre serduszko. Biedna psinka:-( nie rozumiem ludzi, którzy w taki bestialski sposób traktują zwierzęta. Jak mieszkałam z rodzicami na wsi, to bardzo często ludzie podrzucali nam zwierzęta. Takie znajdki okazywały nam mnóstwo miłości i wdzięczności. Najcudowniejsze psiaki pod słońcem. Na pewno znajdziesz małej dobry domek. Jest słodziutka.

Agnesis no i super:-) skok jest, niech się teraz tempka pnie do góry i nie spada :-)

Majka ja mam nowy czajnik, niby porządny (za 69 zł) już prawie rok i ciągle śmierdzi kawa czy herbata. Wcześniej miałam jakiś zwykły za 20 zł i moment się wygotował. Nie wiem od czego to zależy...

Artemida współczuję okresu:-( mam nadzieję, że Ci lekarz coś konkretnego doradzi.

U mnie też zima na całego. Wszędzie biało...a jak zimno...masakra

A u nas zimno, ale śniegu ani płatka [emoji6]
Artemida informuj nas czy Cie przyjęli i co tam mówią ciekawego. Oby chociaż usg zrobili.

Hejka ...

Poszlam spac o 3 , młoda spala do 6 siku , kupa w domu i spi dalej ... Zaraz musze zwbrac dupke i z moja na dwor isc...

U mnie albo owu nie było jeszcze , albo cykl bez owulki bo takiego niskiego to ja nigdy nie mialam...
1480318347777.png

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1480318347777.png
    1480318347777.png
    50,2 KB · Wyświetleń: 243
reklama
Bum no dziwna temperatura. Ciekaw o co chodzi [emoji55]
U mnie to w sumie tez nawet żaden test pozywtny nie wyszedł. Moze gdybym 12dc wieczorem zrobiła to by wyszedł ciemniejszy, ale tak to żaden nie jest taki jak być powinien [emoji12]
ce8d5b4c3179e96fe33e13973b1aa227.jpg

Do góry