reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Tynka no ale już zaraz będziesz miała labe i l4 pójdzie w ruch [emoji38]

Agnes coś ty u mnie leży jeszcze gdzie niegdzie ...byłam kundlem to aż mi twarz zamarzla no i ślisko ....

Majka dawaj wodę w rondel a nóż będzie lepiej ...

Bum skoczny wykres nie ma co .... misje masz teraz ze zwierzyńcem ....

Artemida no oby Cię przyjęli,a jak dziś sytuacja się ma ?

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

reklama
No temp mi sie bardzooo nie podoba , wiec mam nadzieje na następny cykl [emoji38]
A ten niech sie juz konczy .

wff2krhmvaem9yip.png

Artemida trzymam kciuki!
Agnesis w 12dc pewnie była owulka.
Bum te temperatury przy Twoim ostatnim trybie życia nie bardzo powinny być brane pod uwagę, są gorzej zaburzone niż moje po spacerze z termometrem do wc więc cykl nie jest stracony moim zdaniem :D

Carmen no to jest cykl z ziolkami , bylam nastawiona na lepszy hmm... Ta przed burzem hehe [emoji23][emoji23]

Majka [emoji14] ja bym wlozyla term 10min pozniej i juz inna by byla temp [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

Carmen no to jest cykl z ziolkami , bylam nastawiona na lepszy hmm... Ta przed burzem hehe [emoji23][emoji23]

Majka [emoji14] ja bym wlozyla term 10min pozniej i juz inna by byla temp [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png
No właśnie a to się liczy też tryb życia, o której chodzisz spać, czy wszystko przebiegło w miarę jak zwykle tak więc głowa do góry ;)

Bum wczoraj zmierzyłam po przebudzeniu o 10 było 36,94. A wieczorem po godzinnym leżeniu 36,31 [emoji848] i weź tu bądź mądry. Stawiam ze owu buła wczoraj albo w ogóle [emoji23]

Tez witam się z kawą :-) Maks w przedszkolu a Nadia zaraz do szkoły , może pójdę na jakieś ciucholandy .

Bum- dobra dusza z Ciebie , niech się znajdzie jakiś dobry domek dla psa

agnesis- no jak tempka w górę idzie to oby już nie spadła, trzymajmy się tego ze owu była &&&

Majka- moja tez ma 7 lat i już w drugiej klasie

Tynka- u mnie tez śnieg leży nie długo ale znowu zaczęło sypać

Artemida - powodzenia walcz tam :)

Miłego dnia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A ja siedzę i sie wkurzam. Bo nagle pies jest problemem. Zawsze znajdzie sie ktoś komu zwierz przeszkadza, bo podobno w bloku nie trzyma sie zwierząt [emoji35]

reklama
Melduje się.

Wizyta dziś o 14!!!!

Trochę mi nerw przeszedł zobaczymy jak później będzie. Dzisiaj leci już mniej. 3dc więc tak normalnie jutro będę już plamic pewnie i zapomnę że był okres i zacznę nowe starania pytanie jakie leczenie przepisze.

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

Do góry