reklama
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Olać ...człowiek mówi a pies szczeka takie życie [emoji38] a jak ktoś ma problem to zawsze możesz zakupić hurtowo stopery do uszu i postawić w kartoniku na skrzynce na listy z adnotacją coby potrzebujący się poczestowali [emoji38] stracisz trochę grosza ale z klasa będzie gest [emoji41]My sie czasem nawet bawimy z psem tak, ze zabieramy mu zabawkę czy przysmak trzymamy i mówimy "daj głos" wiec to chyba tez zabroniona zabawa [emoji33] bo jak dzieciaki sie bawią po klatkach latają jak opętane i szarpią barierki ze echo niesie od dołu do góry to jest spoko. Dobra trzeba mieć to w doopie bo do reszty osiwieje. Zwierzęta nie maja swoich praw i tyle [emoji6]
Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...
Artemida90
Fanka BB :)
Melduje się po wizycie.
A więc do rzecz. Lekarka była mega zdziwiona tym że dostałam @
Razem przestudiowałysmy wykres i doszłysmy do tego że owu miałam w 7dc, to co ona widziała w 10 to była pozostałość po peknietym pęcherzyku.
Okazuje się że moje ciałko żółte nie funkcjonuje jak powinno, faza lutealna tylko 10 a powinna mieć conajmniej 11 dni.
Od dzisiaj mam brać clo. W tym cyklu nie wiem czy mam brać duphaston. Ale powiedziała że bardzo możliwe że wrócimy do niego.
Wyszło jak na razie na to że w czwartek mam wizytę na monit na 10:30 a w środę mam zacząć robić testy owu plus mierzyć temp. Ale chyba zacznę jutro testy owu jeśli skończę plamic...
Wielki kamień spadł mi z serca. Zaczynam znowu przygodę.
Karola piękny synek!!! Gratulacje!!!
...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...
A więc do rzecz. Lekarka była mega zdziwiona tym że dostałam @
Razem przestudiowałysmy wykres i doszłysmy do tego że owu miałam w 7dc, to co ona widziała w 10 to była pozostałość po peknietym pęcherzyku.
Okazuje się że moje ciałko żółte nie funkcjonuje jak powinno, faza lutealna tylko 10 a powinna mieć conajmniej 11 dni.
Od dzisiaj mam brać clo. W tym cyklu nie wiem czy mam brać duphaston. Ale powiedziała że bardzo możliwe że wrócimy do niego.
Wyszło jak na razie na to że w czwartek mam wizytę na monit na 10:30 a w środę mam zacząć robić testy owu plus mierzyć temp. Ale chyba zacznę jutro testy owu jeśli skończę plamic...
Wielki kamień spadł mi z serca. Zaczynam znowu przygodę.
Karola piękny synek!!! Gratulacje!!!
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Dzoł to Karoli synek [emoji38] ....
Artemida no i dobrze że poszłaś ... dupka powinna dać na 2 fazę bo pociągnie progesteron a ten odpowiada za prawidłowe funkcjonowanie ciałka żółtego ....
Kapustę kiszona na obiad zmontowalam -marzyła mi się [emoji4]
Artemida no i dobrze że poszłaś ... dupka powinna dać na 2 fazę bo pociągnie progesteron a ten odpowiada za prawidłowe funkcjonowanie ciałka żółtego ....
Kapustę kiszona na obiad zmontowalam -marzyła mi się [emoji4]
92Tynka92
Karola o ja gratulacje!!! daj znać co i jak. Dziewczynki gdzie można zdjęcie małego zobaczyć?
Artemida najważniejsze że jest plan. Twój cykl zwariował, ale po clo i odstawieniu dupka miał prawo w sumie. Dobrze ze teraz wszystko pod kontrolą monitoringu będzie:-) uda się!
Agnesis nie przejmuj się głupia gadanie sąsiadów. Masz nagrania, że przesadzają i już. Jak mieszkałam na stancji na studiach, to baba pod nami z mieszkania miała pretensje, że chodzimy jak czołgi. No już naprawdę nie miała się o co przyczepić to wymyśliła, że głośno chodzimy...brak słów na takich ludzi. Wiadomo, że pies czasami zaszczeka.
Anula już dziś dostałam zwolnienie. Jutro muszę je zawieźć do pracy i z głowy.
Artemida najważniejsze że jest plan. Twój cykl zwariował, ale po clo i odstawieniu dupka miał prawo w sumie. Dobrze ze teraz wszystko pod kontrolą monitoringu będzie:-) uda się!
Agnesis nie przejmuj się głupia gadanie sąsiadów. Masz nagrania, że przesadzają i już. Jak mieszkałam na stancji na studiach, to baba pod nami z mieszkania miała pretensje, że chodzimy jak czołgi. No już naprawdę nie miała się o co przyczepić to wymyśliła, że głośno chodzimy...brak słów na takich ludzi. Wiadomo, że pies czasami zaszczeka.
Artemida90
No ale nie zapomnę jej miny jak mąż powiedział jej ze jestem 3dc, oczy miała jak talerze i nie potrafiła słowa wydobyć. Zaczęła obliczac co jak kiedy. I wyszło na moje :-)Karola o ja gratulacje!!! daj znać co i jak. Dziewczynki gdzie można zdjęcie małego zobaczyć?
reklama
agnesis
Artemida a pokaz swój wykres [emoji4]
Karola pochwał sie nam tez [emoji16][emoji16]
Tynka masz racje, ze jak ludzie nie maja sie czego przyczepić to zawsze cos wymyśla [emoji6]
Tynka masz racje, ze jak ludzie nie maja sie czego przyczepić to zawsze cos wymyśla [emoji6]