reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

A my bylismy z małą psinka na pogotowiu weterynaryjnym , 20km w jedną stronę...
Zaczela wymiotywac krwią , przerazilam sie bo Lena ja dotykała , mam tez inne zwierzaki , zeby sie nie zarazily...
Musimy dziennie po zastrzyki chodzić przez tydzień , podejrzenie jest poważnej choroby co spotyka szczeniaki , a mloda nie wiadomo czy miała jakies szczepienia czy co...
Tak jak byla nadpobudliwa , teraz lezy plackiem...
Kupilismy jej legowisko , jedzonko do szczylkow malych no i do wyleczenia zostaje u nas... A prawdopodobnie ma 2/3 miesiące...

A kasyy poszło a poszło...

wff2krhmvaem9yip.png
Zrobiliscie dobry uczynek.
Bog Cie wynagrodzi
Wiesh juz jak [emoji14][emoji14][emoji14][emoji14]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zrobiliscie dobry uczynek.
Bog Cie wynagrodzi
Wiesh juz jak [emoji14][emoji14][emoji14][emoji14]

Carmen hahaha [emoji23][emoji23][emoji23]
Mi chyba wynagradza w zwierzakach [emoji2]
Mam nadzieje , ze mala ino sie wyleczy bo czasem zdarzaja sa skutki inne [emoji19]na razie mam dodatkowe dziecko w domu...

wff2krhmvaem9yip.png

Artemida [emoji20] co to sie dzieje [emoji46] żeby cie lekarz przyjął, bo to niewiadomo co sie dzieje.

Odechciewa się wszystkiego.
Ja 0-1mój organizm

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

Wszystkie śpią a ja mam warte hehe [emoji48][emoji48]
Patrzcie jakie kochane to , dostała mój stary komin bo , żadnego małego kocyka nie mam i spi [emoji240]
1480289643009.jpg

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1480289643009.jpg
    1480289643009.jpg
    106,8 KB · Wyświetleń: 222
Bum ło jeżu jaki ten piesio jest słodki i grzeczny do tego! [emoji7][emoji7][emoji7]
Dzis mam prawdziwy skok temp, a spadek na pewno był wczoraj, bo jak leżałam wieczorem i zmierzyłam to miałam ledwo 36,31.

Hejka! Witam z kawusią, ochydną. Chyba będę gotować wodę w garnku bo Kazmisz uważa że zły posmak wody to mój wymysł. Mamy trzyletni plastikowy czajnik. Wygotowałam go w occie i nic nie dało. Jest czysty ale mi się wydaje że jak na plastik 3lata to długo. A mój uważa że takie sprzęty kupuje się na całe życie 8-}

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Haha majka ty sie nie wdawaj w gadki z dziadami[emoji14][emoji14]
Bum piesek fajny, jak widac po zdjeciach potrzebowal tylko troszke ciepla i milosci!!! Bidulek [emoji22][emoji22]
Kurde 14 grudnia mam otwarte drzwi i bede szla ogladac szkole dla malej [emoji26][emoji26][emoji26] a w styczniu juz mi dadza liste potrzebnych rzeczy. Kurde ledwo co o tym mysle a juz mi sie plakac chce [emoji24][emoji24] dlaczego te dzieci tak szybko rosna....

reklama
Dobry dzień ....

Bum jak nocka ? słodkie maleństwo ....

Agnes no to dobrze ze skok jest [emoji41] tak miało być właśnie ....

Majka ozesz ... mnie w ciąży kawa smierdziala a kocham ją nad życie ... może trzeba się na jakąś dobrą herbe przezucic [emoji38]

A u mnie wczoraj wieczorem popadalo [emoji300][emoji300][emoji300][emoji300]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Do góry