reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum u nas jak sie idzie do weta ze znajda to gmina pokrywa koszty leczenia.

reklama
agnesis moze u normalnego weta by tak szlo , choć watpie bo kiedys kotke co chodzi po dworzu taka dzika dalam do sterylki tez musialam płacić..
A to bylo pogotowie a bardziej jak jakas klinika ktora jest otwarta 24h ... Wiesz ja powiedzialam , ze to znajda , no ale rachunek dostalam...

wff2krhmvaem9yip.png

agnesis moze u normalnego weta by tak szlo , choć watpie bo kiedys kotke co chodzi po dworzu taka dzika dalam do sterylki tez musialam płacić..
A to bylo pogotowie a bardziej jak jakas klinika ktora jest otwarta 24h ... Wiesz ja powiedzialam , ze to znajda , no ale rachunek dostalam...

wff2krhmvaem9yip.png

Moze i tak, w takich miejscach to raczej płacić trzeba. U nas babki łapią koty po osiedlach żeby chociaż im podstawowe szczepienia zrobic, odrobaczyc czy jął któryś chory to wiem, ze wtedy gmina za to płaci.

Az się jutro zapytam tego mojego tu, co i jak...
Książeczkę ale jej ale zalozylam , u mojego weta koszuje 5zł a tam 10zł [emoji33]

wff2krhmvaem9yip.png

W takich miejscach zawsze więcej zdzierają, bo jak wszystkie inne miejsca zamknięte, a ukochane zwierzątko chore to ludzie i tak zapłacą i tak, nawet dwa razy tyle, żeby pomoc byla na już. Tak sie biznes im kręci.

No masakra...
Moim zdaniem i tak weterynarz powinien byc za darmo...
A np co miesiąc płacić np 20 zł i niech sie kasa zbiera jakby kiedyś sie stało cos poważniejszego , na szczepienia itp...

wff2krhmvaem9yip.png

Artemida [emoji20] co to sie dzieje [emoji46] żeby cie lekarz przyjął, bo to niewiadomo co sie dzieje.

reklama
Bum biedny ten psiutek,dobrze że trafił na was !

Artemida Tu nie myśl o clo ... ważne żeby sprawdzić co i jak bo zamiast pomóc tylko zaszkodzi ...

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Do góry