reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Karola ??:)

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...
No muszę Was zmartwić, ale nie urodziłam jeszcze... Ze skurczami słabo. Pojedyncze się piszą.

Jestem w 40 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]

Ja ide od stycznia , rowerek sobie kupie albo orbitka hehe [emoji4]
Jakos nie wierze , chyba q to , ze szybko uda mi sie zajsc w ciaze wiec cos porobie [emoji2] a w grudniu sie jeszcze poopierdzielam !
Lekarz w poniedziałek?

wff2krhmvaem9yip.png

U mnie jak mnie przyjęli próbowali wywołać a jak nie poszło trzymali tydzień i nic nie robili, bez sensu. Chciałam nawet wyjść na własne zadanie chociaż na weekend to mnie postraszyli że jak się coś stanie to będzie moja wina :/
Karola mam nadzieję że jutro coś wymyślą, trzymaj się.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny boję się że jutro mnie lekarz nie przyjmie i nie wiem czy powinnam sama zacząć brać clo...niby powinnam od jutra bo to będzie 3dc teoretycznie. Martwię się że to będzie cykl na straty

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

Dziewczyny boję się że jutro mnie lekarz nie przyjmie i nie wiem czy powinnam sama zacząć brać clo...niby powinnam od jutra bo to będzie 3dc teoretycznie. Martwię się że to będzie cykl na straty

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...
ja bym nie brała zanim nie zrobią usg i nie zobaczą czy czysto w środku żebyś sobie kichy nie zrobiła ....

No muszę Was zmartwić, ale nie urodziłam jeszcze... Ze skurczami słabo. Pojedyncze się piszą.

Jestem w 40 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]
Jutro pewnie coś poradzą [emoji41]

reklama
A my bylismy z małą psinka na pogotowiu weterynaryjnym , 20km w jedną stronę...
Zaczela wymiotywac krwią , przerazilam sie bo Lena ja dotykała , mam tez inne zwierzaki , zeby sie nie zarazily...
Musimy dziennie po zastrzyki chodzić przez tydzień , podejrzenie jest poważnej choroby co spotyka szczeniaki , a mloda nie wiadomo czy miała jakies szczepienia czy co...
Tak jak byla nadpobudliwa , teraz lezy plackiem...
Kupilismy jej legowisko , jedzonko do szczylkow malych no i do wyleczenia zostaje u nas... A prawdopodobnie ma 2/3 miesiące...

A kasyy poszło a poszło...

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry