reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Witajcie

Moje jajniki się uspokoiły, dziś za to podbrzusze mnie całe boli [emoji37] Ale przynajmniej wiem mniej więcej kiedy owu
Przytulanki zaliczone [emoji177][emoji177]
Więc pozostaje czekać

Zaczęłam od tego cyklu mierzyć temp bo mnie natchnęłyście [emoji16]
Ale ten cykl to raczej tak rozpoznawczo bo przez tą jelitówkę wyniki są pewnie nie miarodajne

Bum Tobie zawsze temp spada w dniu owulacji czy dzień przed?
W nevie rôżnie zrôdła podają więc zapytam bardziej doświadczonej koleżanki [emoji16]

"Nie pragnę wiele. Chciałabym tylko, by tym razem się udało. Tak dla odmiany."

3,4 wiec kolorowo [emoji13][emoji13][emoji13]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ciutke by można obniżyć choć powiem Ci ze mam kumpele która przy niedoczynności tarczycy z wynikiem tsh 12 zaszła w ciąże i za tydzień ma termin porodu [emoji41] wiec to nie jest tak ze się nie da .... no i wiesz ze jak juz zaczniesz zbijac to będziesz musiała ciągle brać tabsy coby utrzymać wynik na odpowiednim poziomie bo bez wspomagania będa skoki .... nie masz tam endokrynologa ?

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Hey bum z pupy odejmujesz zawsze 5 kresek!!!
Wczoraj dostalam tak silnego nie okresu ale krwotoku doslownie,mialam wrazenie jakby mi schodzily ze srodka takie wielkie bomble krwi, dwa razy tak schodzilo i podpaska juz po niecalych 20 minutach.do wymiany....caly dzien wczoraj tak mialam i czulam sie okropnie. Tak mi.sie w glowie krecilo!!!!
Bylam wczoraj u mojego gina, wiem tyle co wiedzialam. Ale fakt przesympatyczny jak zawsze, ze wszystkiego zartowal,nawet z mojego meza ze juz za stary na dziecko[emoji14]
A tak na faktach to powiedzial,ze jest pewien.ze zajde naturalnie ( choc ja tego nie jestem pewna) . Dal saszetki ktorych nie znam i na necie tutaj o nich tez nic nie pisze. Dal mi dwa pudelka gratis takze na jakis czas zaoszczedzone. Mowilam mu ze bralam inofolic ale ze plamilam w srodku cyklu to je odstawilam,mowil ze zrobilam blad bo by sie uregulowalo..zreszta mowil ze mogla tez to byc oznaka owulacji a nie zaraz najgorszego..takze mam je brac na te jajca policystyczne.
W ogole wystrzelil z tekstem ze : jak zajdziesz teraz to dzwon i powiedz mi ze zrobilas test...bede wiedzial ze to ty. Ja se tak mysle,ze fajnieby zajsc od razu [emoji43][emoji43] z drugiej strony nastawil mnie pozytywnie do tego wszystkiego. Aha powiedzial ze mam wypierd...wszystkie testy[emoji1] i glowy sobie nie zaprzatac bo to tylko wszystko pogarsza.

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Bum noo u góry i doliny ... a niechaj juz w górze będzie ... słuchaj a jak brzucho ?lepiej już ?

Agnes a to dziś 10 dc ?Czy Ja czytam jakos nie w te stronę ?

Marc a zaraz zobaczę ci tam masz ... a jak tam "męskie" sprawy ?lepiej ?

Wiecie co a co u mnie to już z 18 dc haa pierwszy raz mi tak przelecialo
..miło jest jednak nie liczyć i nie patrzeć ... lekko

[emoji477] zapraszam

Cześć Kochane :-)

Ja ostatnio produkowałem sie z moim mężem he he :-)
Jesteście ekspertkami wiec zapytam jak myślicie w którym dniu cyklu wystąpiła owu według zdjęć ... pomożecie ?

<a href=Link do: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 5dac0b9868840.jpg>IMG_2213.JPG</a>J

Wczoraj juz była słabsza ta kreska ...
nie wiem dlaczego ale mi się wydaje ze najciemniejsze były pomiędzy 10-12dc ... a ty ilu dniowe cykle ?

Marc cieżko powiedzieć kiedy owu była, bo dla mnie te testy od 10-13dc maja takie same kreski. Musiałabyś poobserwować kiedy był najbardziej płodny sluz, moze jakieś bóle jajników?
Mania temp powinna spaść w dzien owu, a dzien po skoczyć [emoji6]
Anula tak 10dc [emoji6]

Marc cieżko powiedzieć kiedy owu była, bo dla mnie te testy od 10-13dc maja takie same kreski. Musiałabyś poobserwować kiedy był najbardziej płodny sluz, moze jakieś bóle jajników?
Mania temp powinna spaść w dzien owu, a dzien po skoczyć [emoji6]
Anula tak 10dc [emoji6]

A wczoraj czułam masakrycznie jajniki, więc jakby się pokrywa, ufff

A od razu po owulve Wam wskakuje na wysoki poziom czy stopniowo?

Wybaczcie że tak dopytuje ale nie mam w tej kwestii doświadczenia [emoji15]

nie wiem dlaczego ale mi się wydaje ze najciemniejsze były pomiędzy 10-12dc ... a ty ilu dniowe cykle ?

Dzięki :-) cykle 28 dniowe w tamtym miesiacu przez ślub owu opóźniła sie...
Sprawy juz miedzy nami ok :-) stara sie moj mąż jak moze :-)
Wydaje mi sie, ze tego 11 dnia cyklu bo miałam tyle śluzu, ze moj mąż aż sie przestraszył :-D zdecydowanie wtedy było najwiecej, a z dnia na dzień juz coraz mniej aż teraz juz brak mam wogole śluzu

reklama
Czyli nie jestem chyba wyjątkie bo wczoraj spadła, a dziś ciut wyżej
A wczoraj czułam masakrycznie jajniki, więc jakby się pokrywa, ufff

A od razu po owulve Wam wskakuje na wysoki poziom czy stopniowo?

Wybaczcie że tak dopytuje ale nie mam w tej kwestii doświadczenia [emoji15]

Raczej stopniowo, ale znacząco. Np. z 36,6 na 36,9. W kolejnych dniach rośnie dalej. Tak przynajmniej jest u mnie [emoji6]

Do góry