reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

agnesis hehe mój najkrótszy w tym roku to 31 , wiec nie ma szans , żeby taki właśnie był , ale jak będzie chociaż 35 to będzie sukces hehe [emoji23] ale najdłuższy by mógł być, tylko i wyłącznie 9cio miesięczny [emoji5] w ogóle kto by takiego nie chciał [emoji4]

Muszę materac gdzieś kupić , a dzisiaj P chyba na koldrze na ziemi będzie spal bo mała łóżko przejęła [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Dziewczyny powiem wam hit :
Przychodzi baba (czyt. ja) do nowego lekarza...
*ja: stracilam 2 ciaze, tu sa moje wyniki...
*lekarz: wyniki sa dobre, bla bla bla....czasem tak sie zdarza...
*ja: moje tsh jest za wysokie.
*lekarz: jest dobre (czyt. miesci sie w skali)..... (chwila zadumy...)
... a tymi poronieniami to organizm przygotowywal macice do ciazy.

Koniec. Kropka. Dziekuje i wyprowadzam sie na ksiezyc bo chyba tam mnie lepiej potraktuja!!!!

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Mum co to za lekarz? [emoji33]
Choć ja tez 2 razy poronilam , to dostalam na genetyczne skierowanie z P...

wff2krhmvaem9yip.png

Bum to lekarz GP czyli pierwszego kontaktu. Zrobila mi duzo badan i jedynie to tsh mam za wysokie, tzn. do staranek jest za wysokie. Ale stwierdzenie o przygotowaniu macicy mnie przewrocilo [emoji13][emoji13] jak mozna tak kobiecie powiedziec...ba...matka matce!!
W poniedzialek do niej wracam (niestety musze do niej) i ja przycisne!! Musi mi to tsh zbic! Sprawdzalam na angielskich stronach, ze tutaj tez przy staraniach i w l trymestrze nie moze byc wyzsze niz 2.
Jestem w d*pie dziewczyny [emoji13][emoji13][emoji13]

Bum to lekarz GP czyli pierwszego kontaktu. Zrobila mi duzo badan i jedynie to tsh mam za wysokie, tzn. do staranek jest za wysokie. Ale stwierdzenie o przygotowaniu macicy mnie przewrocilo [emoji13][emoji13] jak mozna tak kobiecie powiedziec...ba...matka matce!!
W poniedzialek do niej wracam (niestety musze do niej) i ja przycisne!! Musi mi to tsh zbic! Sprawdzalam na angielskich stronach, ze tutaj tez przy staraniach i w l trymestrze nie moze byc wyzsze niz 2.
Jestem w d*pie dziewczyny [emoji13][emoji13][emoji13]

Szok ! Pociśnij kobiecie bo chyba zbyt bystra to nie jest ... może miejsca pomyliła [emoji44]?! A ileasz tego tsh?

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Szok ! Pociśnij kobiecie bo chyba zbyt bystra to nie jest ... może miejsca pomyliła [emoji44]?! A ileasz tego tsh?

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...
3,4 wiec kolorowo [emoji13][emoji13][emoji13]

Angielska służba zdrowia [emoji50] macica wie po co tam jest i żadne poronienia nie musza jej przygotowywać. Ja bym chyba nerwowo nie wytrzymała w gabinecie [emoji55]

reklama
U mnie dzis tez spadek, a do owulacji niby jeszcze kilka dni. Chyba ze po wczorajszym wysiłku mi cos pękło [emoji23]
Dodatkowo mam zakwasy w okolicach pachwin wiec nawet jak mnie jajca bedą bolały to zbytnio nie odróżnie bóli [emoji12]
1479973296-sufl25.jpeg

Do góry